ZORAN ŽIVKOVIĆ: Ko ne glasa za mene je budala!

SRAMOTNO: Vređa celu Srbiju

ZORAN ŽIVKOVIĆ: Ko ne glasa za mene je budala!

Politika -
Lider Nove stranke napisao da su izbori test inteligencije, jasno aludirajući na to da su svi koji ne glasaju za njega, neinteligentni

BEOGRAD - Zoran Živković, lider Nove stranke, uveren je da su svi koji na predstojećim izborima ne budu glasali za njega, budale! Posle cepanja Kurira, Živković je potpuno izgubio kompas. Shvatajući da građani nisu zaboravile afere iz vremena kada je bio na vlasti, zbog čega mu sledi izborni debakl, Živković je poslao jasnu poruku ogromnoj većini koja nema nameru da podrži njegovu izbornu opciju.Ogromnoj većini koja neće glasati za njega, poručio je da su budale!

- Ovo nisu vanredni parlamentarni izbori, nego test inteligencije - piše na fotografiji koju je Živković okačio na Tviter. Uz sliku je napisao: "Jednostavno, precizno, poučno"... Poruka Zorana Živkovića više je nego jasna...Podsetimo, Zoran Živković, danas obećava preporod Srbije u koaliciji s Draganom Đilasom, čovekom za koga je do pre mesec dana tvrdio da je monopolistički tajkun, koji je učešće u vlasti iskoristio da se obogati! Živković je za Đilasa rekao i da je bahat, da je uništio demokrate i srpsko društvo, te više puta javno pitao lidera DS koliko je koštao famozni Most na Adi i zašto je rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra preplaćena? Sada ipak, sa njim izlazi na izbore poručuje, dok budalama smatra sve koji nisu za njegovu političku opciju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track