PORODIČNA DRAMA: Vlasnik hotela ubio ženu mesarskim nožem!
Foto: Profimedia

UŽAS U SALCBURGU

PORODIČNA DRAMA: Vlasnik hotela ubio ženu mesarskim nožem!

Austrija -
Muža su našli pijanog i utvrđeno je da ima 1,5 promila alkohola u krvi. Bio je miran kada je uhapšen i pošto se otreznio priznao je ubistvo

MILBAH - Vlasnik hotela (65) u mestašcu Milbah (Mühlbach) u austrijskoj regiji Pongau u pokrajini Salcburg ubio je svoju suprugu (58) posle žestoke svađe u njihovom hotelskom kompleksu. On je priznao da je nesrećnu ženu nekoliko puto izbo nožem, posle čega mu je određen pritvor.

Policiji je ispričao da se u sredu ujutru posvađao sa ženom i da je svađa eskalirala u prolazu između glavne zgrade hotela i jednog manjeg objekta hotelskog kompleksa. On joj je nožem za meso zadao nekoliko uboda, posle čega je ona ipak uspela da mobilnim telefonom pozove policiju.

Nekoliko minuta kasnije policajci i prva pomoć su bili na licu mesta, međutim, žena je u međuvremenu umrla. Muža su našli pijanog i utvrđeno je da ima 1,5 promila alkohola u krvi. Bio je miran kada je uhapšen i pošto se otreznio priznao je ubistvo.

Par se u poslednje vreme često svađao zbog muževljeve sklonosti ka alkoholu. Ponekad se ponašao agresivno, ali policija kaže da nikada do sada nije udario suprugu.

"Nije bio poznat kao nasilnik", kaže portparolka salzburške policije. Posle ubistva majke i hapšenja oca, upravu nad hotelom preuzeo je njihov sin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja