(VIDEO, FOTO) PRVI SNIMAK HAOSA U GRACU: Majka i beba za dlaku izbegle smrt!
Foto: Twiter

Horor u deliću sekunde

(VIDEO, FOTO) PRVI SNIMAK HAOSA U GRACU: Majka i beba za dlaku izbegle smrt!

Austrija -
Jedna od bezbednosnih kamera u ulici Herengase zabeležila je momenat kada Rizvanović džipom uleće u masu i kako jedna majka sa bebom u kolicima za dlagu izmiče smrti

GRAC - Posle krvoprolića u Gracu u kojem je Alen Rizvanović (26) poreklom iz Bosne i Hercegovine u sumanutoj vožnji prešačkom zonom i napadima nožem ubio troje i povredio 34 osobe u medijima je objavljen i snimak horora u ulici Herengase.

Naime, jedna od bezbednosnih kamera zabeležila je momenat kada Rizvanović džipom uleće u masu i kako majka sa bebom u kolicima za dlaku izmiče smrti.

Ona i muškarac pre toga šetaju sa dvoje dece. Muškarac drži dete u naručju, žena gura manje dete u kolicima. Ulica je puna pešaka. U jednom momentu muškarac se udaljava od žene i deteta i tada džip neverovatnom brzinom uleće u ulicu.

Ljudi u panici beže, a žena, nemajući kud, kolicima se bukvalno zabija i pripija uza zid prodavnice. Auto "proleće" tik uz nju i dete. Žena u šoku potom ulazi u jednu prodavnicu, šokirani prolaznici gledaju oko sebe, ne znajući šta se događa.

Rizvanoviću je prekjuče određen pritvor i on je u zatvoru Grac-Jakomini pod posebnim merama bezbednosti jer se strahuje da bi drugi zatvorenici mogli da ga napadnu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja