(VIDEO) UBIO DVE BEBE: Bečki policajac upucao trudnu devojku i rukama zadavio sina (1)!
Foto: Printscreen Oe24.at

užas

(VIDEO) UBIO DVE BEBE: Bečki policajac upucao trudnu devojku i rukama zadavio sina (1)!

Austrija -

BEČ - Osumnjičeni policajac Daniel L. do detalja je opisao kako je ubio svoju devojku Klaudiju K. (25), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, i zajedničkog sinčića Nou (21 mesec).

Posle višečasovnog saslušanja u subotu i nedelju osumnjičeni dvadesetrogodišnji policajac Daniel L. priznao je u prisustvu svoje advokatice, da je 2. oktobra službenim pištoljem jednim hicem usmrtio svoju devojku Klaudiu K., a zatim zadavio njihovog sina, koji se nalazio u drugoj sobi.

On je priznao da je službeni pištolj, kojim je počinio ovaj stravični zločin, često držao kod kuće, iako je to propisima strogo zabranjeno.

Prema saopštenju policije, osumnjičeni je zatim beživotna tela stavio u prtljažnik svojih kola, a posle tri dana, 5. oktobra, odvezao u Štajersku i zakopao ih u šumi, gde su i pronađena leševi žrtava.

Kako navodi portparol policije Patrik Majerhofer (Patrick Maierhofer), policajac je izjavio da je neprekidno dolazilo do svađa poslednjih meseci, u kojima je, prema njegovim tvrdnjama, on je bio žrtva fizičkih napada i da ga je Klaudia K. zaključavala u stanu u Beču.

On je naveo da je tog kobnog dana pokušao da prekine vezu sa njom, nakon čega je došlo do svađe, koja je eskalirala i završila se ubistvom.Kako navodi portparol državnog tužilaštva Nina Busek, protiv osumnjičenog policajca podnet je zahtev za istražni pritvor, o čemu će odlučiti nadležni sud.

Da podsetimo, osumnnjičeni policajac je u ponedeljak uveče prijavio nestanak svoje trudne devojke i jednogodišnjeg sinčića.

On je naveo da je Klaudia K. zajedno sa detetom napustila stan i da joj se od tada gubi svaki trag. Daniel L. pokušao lažnim informacijama da policijsku istragu navede na pogrešan put, izjavivši da je ga je devojka napustila i da je spakovala i detetovu odeću.

Osumnjičeni se u utorak javio una posaoi rekao da je bolestan a zatim je otišao kod svojih roditelja u Štajersku. Međutim policija je ubrzo pronašla tragove krvi u zajedničkom stanu u Beču, nakon čega je Daniel L. priveden u Štajerskoj.

On je već na prvim saslušanjima priznao da je počinio ubistvo kao i da je tela zakopao u šumi u Štajerskoj.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track