NEZADOVOLJNI PRESUDOM: Braća pretila advokatu i sudiji da će ih ubiti!

Skandal u Kraljevu

NEZADOVOLJNI PRESUDOM: Braća pretila advokatu i sudiji da će ih ubiti!

Crna Hronika -
V.A. i P.A. se terete da su više puta preko telefona pretili ubistvom advokatu i njegovoj porodici zahtevajući da im se vrati novac za advokatske usluge, kao i sudiji nezadovoljni presudom

KRALJEVO - Kraljevačka policija podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu protiv V.A. (37) i P.A. (36) iz Jovca kod Kraljeva, zbog ugrožavanja sigurnosti.

Sumnja se da su V.A. i P.A., u više navrata, telefonom pretili ubistvom advokatu i njegovoj porodici, a V.A. i sudiji Višeg suda u Kraljevu, nezadovoljni advokatskim uslugama i presudom sudije, istovremeno zahtevajući da im se vrati novac za advokatske usluge.

Policija je P.A. uhapsila i po nalogu Tužioca zadržala do 48 sati, nakon čega će ga u zakonskom roku privesti Osnovnom javnom tuzilaštvu, dok za V.A., koji se nalazi u bekstvu, intenzivno tragaju.

Braća P.A. i V.A. dobro su poznati policiji zbog više krivičnih dela, a ovog puta su osumnjičeni da su počinili krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Uhapšenom P.A. je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track