VODITELJKA NE ODUSTAJE OD ODBRANE OPTUŽENOG ZA SILOVANJA: Marina Rajević Savić: Imam hiljadu prijatelja koji će braniti Miku
Foto: Privatna Arhiva

duboko veruje u njegovu nevinost

VODITELJKA NE ODUSTAJE OD ODBRANE OPTUŽENOG ZA SILOVANJA: Marina Rajević Savić: Imam hiljadu prijatelja koji će braniti Miku

Crna Hronika -

Unuka mi je išla u Aleksićev dramski studio glume. Da ga puste iz zatvora opet bi je poslala, i nju i ostalu unučad - kaže Marina

Emisija "Dok anđeli spavaju" Marine Rajević Savić, u kojoj je gost bila Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, izazvala je burne reakcije u javnosti jer su pored Biljane i ostali učesnici branili optuženog za i pet krivičnih dela nedozvoljenih polnih radnji na štetu sedam devojaka, učenicama njegove škole glume "Stvar srca".

Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

Marina za Kurir ističe da "duboko veruje u njegovu nevinost".

- Sud treba da kaže da li je kriv ili ne, a ne mediji! Emisiju sam želela da napravim kako bi mogla da se čuje i druga strana ove priče. Iskreno i duboko verujem da je Mika nevin i smatram da je ovo velika medijska hajka na njega. Uništena mu je karijera, život i zdravlje - objašnjava Marina i dodaje:

Isti stav

- Imam hiljadu prijatelja koji su istog stava kao i ja. Od kada je nastao haos oko njega, moji prijatelji, poznanici i ja smo uvereni da ovaj medijski linč potcenjuje našu inteligenciju. Supruga proslavljenog fudbalera Dušana Duleta Savića, ističe da je ona svoje potomke slala kod Mike u školu.

- Unuka mi je išla u Aleksićev dramski studio glume. Da ga puste iz zatvora opet bi je poslala - i nju i ostalu unučad. Tom čoveku verujem - rekla je ona. Pored Biljane Mašić, u njenoj emisiji su se pojavili glumci Vuk Kostić, Goran Sultanović i Rastko Janković, spisateljica Ivana Dimić i nekolicina njih, koji su branili Miku Aleksića.

Branila muža

Inače, u emisiji "Dok anđeli spavaju", Mašićeva je ponovo branila supruga i ponovila kako javnost nije mogla da čuje njenu reč. Međutim, novinari Kurira Biljanu Mašić su od prvog dana redovno pozivali za komentar. Izjavu je dala jednom u januaru, neposredno posle Mikinog hapšenja.

Biljana Masic
foto: Printscreen/Kurir TV

Kratko je rekla: "Biće šta će biti. Nemam komentar." Svaki sledeći put Biljana nam je zahvaljivala na pozivu, ne želeći da bilo šta dalje govori.

Reakcije na mrežama

Osudili podršku Aleksiću

Nakon što je objavljena emisija "Dok anđeli spavaju" korisnici društvenih mreža stavili su na stub srama poznate javne ličnosti koje su branile Miku Aleksića. Jedan od komentara bio je "Kako su glupi ovi glumci. Jadni i bezosećajni, a kako će se osećati kada dotični bude osuđen", dok je drugi glasio "Aleksić je u pritvoru, jer su dokazi ipak malo jači. Inače, bi suđenje čekao kod kuće". Ima i onih komentara koji ističu da je "Aleksić nevin dok se ne dokaže suprotno".

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track