JAGODINA: Uhapšen zbog tuče ispred diskoteke!

Završio u pritvoru

JAGODINA: Uhapšen zbog tuče ispred diskoteke!

Crna Hronika -
I.A je 24. avgusta ispred diskoteke "Delfin" u selu Rakitovo kod Jagodine "zadao više udaraca po glavi i telu R.S i naneo mu teške telsne povrede

JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su uhapšeni I.A. (21) zbog tuče i Nemanja R. (23) zbog droge i određena im je mera zadržavanja do 48 sati.Za I.A iz Jagodine policija sumnja da je izvršio "krivičo delo teška telesna povreda", a Nemanja R. iz okoline Jagodine, da je izvršio krivično delo "neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

I.A je 24. avgusta ispred diskoteke "Delfin" u selu Rakitovo kod Jagodine "zadao više udaraca po glavi i telu R.S i naneo mu teške telsne povrede u vidu preloma vilične kosti", stoji u saopštenju i dodaje da će posle isteka mere zadržavanja biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.

Za Nemanju R. piše u saopstenju da je policija u njegovom stanu pronašla "oko osam grama praškaste materije nalik na heroin i oko 50 grama suve biljne materije nalik na marihuanu".

Nemanja R. će po isteku zadržavanja biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track