DANIJEL SE POSTIDEO: Radili smo sve što rade mladi!

DANIJEL SE POSTIDEO: Radili smo sve što rade mladi!

Stars -
Kada je pogledao profil, Danijelu je, čini se, pomalo bilo neprijatno i samo je kratko prokomentarisao da su radili sve što rade mladi

Danijela Alibabića po izlasku sa Farme dočekala je Jovana i to ga je veoma prijatno iznenadilao.

"Oduševljen sam. Čim sam prešao ogradu pitao sam da li je tu Jovana", rekao je Danijel i dodao da je Farmu napustio kao najbogatiji čovek.

"Ja sam nekoliko puta rekao kad god da izađem, ja izlazim najbogatiji sa Farme, to je činjenica", rekao je pevač koji je bio presrećan.

Aleksandra je saopštila Danijelu da je on jedini učesnik za svih četiri sezona koji nije izgovorio nijednu ružnu reč.

"Nisam ni znao za to, ali ja stvarno ne psujem, drago mi je zbog toga". Kada je pogledao profil, Danijelu je, čini se, pomalo bilo neprijatno i samo je kratko prokomentarisao da su radili sve što rade mladi.

O odnosu sa Stanijom i Filipom kaže da on nije bio dvoličan prema njema.

"Mogao bih dugo da pričam o kumovima, ali ne želim da se prebacim na taj deo. Ni u jednom trenutk nisam bio dvoličan prema njima. Kad je Filip izašao, ja sam se zaštitnički ponašao prema Staniji, kad je tužna i sama. Postavili smo se kao pravi prijatelji. Ja nikada nisam Staniju gledao drugačije osim prijateljski", rekao je i dodao da Jovanina i njegova veza nije bila taktika i da su slušali samo svoje srce.

"Stvari koje su se nama izdešavale tamo, vi mnogo i ne znate, to je daleko od taktike, mi smo išli srcem. Nismo brinuli šta će neko napolju reći, napokon ćemo moći da živimo nešto o čemu smo maštali tri i po meseca".

http://www.youtube.com/watch?v=i6PnkYCvqY4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track