ISPOVEST PRETUČENE TUZLANKE: Tukle su me dok je obezbeđenje škole gledalo!

Sramno

ISPOVEST PRETUČENE TUZLANKE: Tukle su me dok je obezbeđenje škole gledalo!

Crna Hronika -
Izvukle su me iz škole dok su me tukle i šišale moji drugovi iz razreda su sve to gledali i smejali se, a samo je jedna moja drugarica prišla da mi pomogne, ispričala je pretučena S.G.

TUZLA – Maloletna devojčica S.G. koja je u petak pretučena u Mešovitoj srednjoj školi u Tuzli smogla je hrabrosti da pred kamerama ispriča zbog čega su je tri devojke ošišale i brutalno pretukle, kao i da se posle svega oseća veoma umorno.

- Razlog zašto su me pretukle je bio taj što su u četvrtak istukle moju drugaricu iz razreda. Profesor me je pitao šta se dogodilo, a ja sam ispričala. One su to nekako saznale i onda su u petak isto mene pretukle, ispričala je prebijena S.G., koja uz pomoć lekara i članova uže porodice sanira fizičke povrede i traume.Ona je ispričala i da se napad dogodio za vreme velikog odomora oko 16 časova, da su je učenice nasilnice sporvele pored radnika obezbeđenja škole, koji nije ništa preduzeo, a video je šta se dešava.-Kada su me izvukle iz škole, odvele su me iza marketa, gde su me udarale i šišale. Tamo su bili i moji drugovi iz razreda koji su sve to gledali i smejali se, kaže ona i dodaje da je sve trajalo oko tri minuta i da je prestalo kada joj je drugarica prišla da joj pomogne.

Pretučena učenica ističe da je samo jednu od napadačica poznavala jer je sa njom išla u razred, ali se sa njom nije družila dok ostale dve nije poznavala.

http://www.youtube.com/watch?v=3NU8S2cLCqg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track