KIMI: Šćepović mi je kao drugar sam dao traku
Foto: Saša Pavlić

U svetu postoji jedno carstvo...

KIMI: Šćepović mi je kao drugar sam dao traku

Fudbal -
Marko i ja smo pre svega drugari, to nije bio agresivan gest, rekao je vođa navijača Partizana

BEOGRAD - Jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević, koji je ušao na teren nakon utakmice sa Ludogorecom i kapitenu "crno-belih" Marku Šćepoviću skinuo traku sa ruke, rekao je danas da nije učinio ništa nasilno, već da mu je fudbaler sam dao traku.

"Uopšte nisam postupio agresivno, niti sam ja njemu skinuo traku. Mi smo drugari i ja posle svake utakmice preskočim ogradu kako bih skinuo zastavu i pozdravio se sa igračima. Ne znam zašto se uopšte podigla prašina oko ovoga, kada se ništa nije ni dogodilo. On je jednostavno osetio obavezu da da traku navijačima", rekao je Radisavljević novinarima na stadionu Partizana.

Radisavljević, poznat po nadimku Kimi, odslužio je zatvorsku kaznu zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković, a prvostepeno je osuđen na četiri meseca zatvora zbog napada na policajce tokom nereda u kojima je 2004. zapaljena beogradska Bajrakli džamija.

Posle sinoćnje revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju je Partizan izgubio od Ludogoreca čime je eliminisan iz tog takmičenja, Radisavljević je sišao sa južne tribine stadiona u Humskoj, skinuo traku Šćepoviću i odneo je ka navijačima. Pritom, nije reagovalo obezbeđenje, kao ni navijači Partizana.

Radisavljević je kazao da Šćepović zna stav navijača Partizana, koji od njega očekuju da se više zalaže na terenu.

"Šćepa zna naš stav i zna da treba da se zalaže više na terenu. Zna da mi od njega očekujemo više i mi sa južne tribine Marku nikada nismo zviždali već su to radili navijači sa ostalih tribina, koji apsolutno imaju pravo uz kupljenu ulaznicu da iznesu svoje mišljenje", kazao je Radisavljević.

On je rekao da ga je Šćepović posle utakmice pozvao da priđe igračima.

"On, ako na sledećoj utakmici, a siguran sam da hoće pošto je dobar momak, pokaže svoje maksimalno zalaganje i napravi 30 uklizavanja, siguran sam da će zaslužiti da nosi traku Partizana. Mi sa tribina nikada nismo određivali ko će da bude kapiten i vicekapiten, iako svima nama to mnogo znači", kazao je Radisavljević.

Šćepović je rekao da je sam osetio obavezu da da traku navijačima.

"Jednostavno sam osetio obavezu da dam traku navijačima koji su godinama uz nas. Kada mi je Kimi prišao uopšte se nisam uplašio i predao sam mu traku jer sam jednostavno tako osetio", rekao je Šćepović.

Napadač crno-belih je kazao da je vreme da ode iz kluba kako bi načinio korak dalje u svojoj karijeri.

"Vreme je da odem iz kluba, pre svega kako ne bih više stagnirao, već načinio korak dalje, ali isto tako sa jedne strane želim da ostanem u klubu jer sam svestan situacije i navijačima želim da pokažem svoj kvalitet", rekao je Šćepović i dodao da se za njegov dolazak interesuje italijanska Verona.

http://www.youtube.com/watch?v=iudH1_v5jyM
http://www.youtube.com/watch?v=4VSqwdZQ-Yk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track