Kloi Kardašijan čeka dete s bivšim mužem?

Nema zvanične potvrde

Kloi Kardašijan čeka dete s bivšim mužem?

Pop kultura -
Iako službene potvrde još nema, navodno je beba plod njihovog poslednjeg zajedničkog susreta, nakon kog su odlučili da je njihovom braku ipak došao kraj

Prema pisanju stranih medija, Kloi Kardašijan navodno čeka dete sa svojim bivšim mužem Lamarom Odomom, a to je otkrila ostatku porodice tokom zajedničkog druženja povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Iako službene potvrde još nema, navodno je beba plod njihovog poslednjeg zajedničkog susreta, nakon kog su odlučili da je njihovom braku ipak došao kraj. Navodno je Kloi zamolila porodicu da još uvek ništa ne otkrivaju te kako će mozak čitave Kardašijan operacije, mama Kris oceniti kad je pravo vreme da se s celom pričom izađe u javnost.

Iako u poslednji deo nimalo ne sumnjamo, mnogi ipak sumnjaju u priču o trudnoći, uzevši u obzir sve probleme koje je ovaj par prošao poslednjih meseci - od njegove nevere i problema s drogom do njenih problema s plodnošću, poznatih od pre.

Šuška se i kako je Kloi odnedavno u vezi s bivšim Rijaninim dečkom Metom Kempom, a sigurni smo kako ćemo pravu istinu saznati vrlo brzo, jer ipak su to Kardašijani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track