Najnovije vesti

AMERIKANKA OPTUŽENA DA JE HTELA DA UKRADE BEBU: Pretvarala se da je fotograf, pa drogirala detetovu majku! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Pierce County Sheriff's Department

jezivo

AMERIKANKA OPTUŽENA DA JE HTELA DA UKRADE BEBU: Pretvarala se da je fotograf, pa drogirala detetovu majku! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Neimenovana 38-godišnjakinja iz Vašingtona (SAD) uhapšena je juče, zajedno s 16-godišnjom ćerkom, pod optužbom da se pretvarala da je fotografkinja novorođenčadi, te je drogirala mladu majku i pokušala da joj ukrade bebu, saopštila je tamošnja policija.

CNN javlja da je istraga počela nakon što je jedna žena (njen identitet takođe nije otkriven) pozvala američki broj za hitne službe 911 i prijavila da se ne oseća dobro, da povraća i da se plaši da će izgubiti svest.

Potom je rekla da je veruje da ju je drogirala žena koju je upoznala putem Fejsbuka - uhapšena žena je nudila besplatno fotografisanje novorođenčadi, jer je "pokušavala da izgradi portfolio". Preko društvenih mreža se predstavljala kao Džulijet Parker.

Potom je uhapšena tri puta posetila dom mlade majke, navode iz policije. Slikala je selfije s bebom i čini se da je brisala otiske prstiju sa stvari koje je dotakla.

Treći put kad je došla u dom, s ćerkom, mladu majku su ponudile kolačem, od kojeg joj je odmah pozlilo. Tad je počela da vrišti, da tera dve žene iz doma i videla je da su nestali i ključevi od kuće. Žrtva je potom odmah pozvala 911.

Policajci su otpočeli potragu za ženama, te otkrili i dodatne žrtve. Konačno su uhapšene i dve osumnjičene.

Kako javlja CNN, motiv uhapšene žene bio je da otme dete i da ga odgaja kao svoje.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Foto: Printscreen Facebook/Pierce County Sheriff's Department

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...