Najnovije vesti

MEDIJI RASKRINKALI FATALNU SUNITU: Tvrdi da je posle ubistva polomila obe noge, ali ovaj deo priče ne može da objasni! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram, Avaz.ba

opasno

MEDIJI RASKRINKALI FATALNU SUNITU: Tvrdi da je posle ubistva polomila obe noge, ali ovaj deo priče ne može da objasni! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Pred Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona Hercegovačko-neretvanskog kantona misica Sunita Hindić-Bošnjaković (21) u subotu je dovezena u invalidskim kolicima, s obe noge u gipsu.

Osumnjičena je da je ubila ugostitelja Nina Ivankovića (55), u mestu Buna pored Mostara. Sunita je pucala u Ivankovića, a potom je, prema vlastitom priznanju, skočila sa trećeg sprata "Vile Ivanković" nakon što je shvatila da je "igrajući se pištoljem" ubila čoveka.

Tvrdi da je skočila u reku Bunu i pri padu polomila obe noge, ali njena je verzija priče odmah bila sumnjiva. Prvo zato što se između objekta i reke nalazi dvoetažna terasa, a zatim i zbog činjenice da je uprkos lomovima uspela da pobgne do Travnika.

Iako su lekari odmah u subotu u bolnici "Dr. Safet Mujić" u Mostaru stvarno potvrdili njene lomove, oni su i dalje glavni misterija u čitavom slučaju i mnogi u Bosni i Hercegovini sumnjaju da je čitava priča inscenirana.

Suniti je zbog bekstva određen jednomesečni pritvor, a odmah se tome usprotivila njezina advokata Nada Dalipagić uz objašnjenje da "osumnjičena sa slomljene obe noge nema gde da pobegne".

Misica je smeštena u Kazneno-popravni zavod (KPZ) Mostar, u km se ženske osobe u nalaze samo u retkim slučajevima, a u zgradi uopšte nemaju uslove za osobe s invaliditetom, piše Dnevni avaz.

Zbog svih sumnji u četvrtak će lekari ponovno pregledati Sunitu, a na kontroli će utvrditi treba li joj operacija. Njena advokatica Dalipagić tvrdi da su tvrdnje da nema povrede nogu, smešne.

"Ponovo je bila na pregledima, a kolika je ozbiljnost preloma dovoljno govori i činjenica da je operativni zahvat u jednoj od mostarskih bolnica već zakazan", izjavila je advokatica za Klix.ba.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...