(FOTO) ON JE PREGAZIO DVE DEVOJKE  (20,21) I POBEGAO: Čitava Bosna traži Sanjina Sefića (25)!
Foto: Printscreen YouTube/TV1

Proleteo kroz crveno

(FOTO) ON JE PREGAZIO DVE DEVOJKE (20,21) I POBEGAO: Čitava Bosna traži Sanjina Sefića (25)!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Policija Kantona Sarajevo traga za Sanjinom Sefićem, (25), osumnjičenim za ubistvo dve devojke sinoć u Sarajevu.

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Sarajevu, smrto su stradale Edita M. (20) iz Bosanske Krupe i Selma A. iz Bugojna (21), a ubica za volanom identifikovan je kao Sanjin Sefić.

Građani Sarajeva organizovali su protestna okupljanja, dok policija traga za počiniocem ovog krivičnog dela. Takođe, su objavljene i fotografije Sefića, i zatraženo da ukoliko neko nešto zna o ovoj osobi, kontaktira MUP Kantona Sarajevo.

Iz policije je rečeno kako su u potragu za Sefićem uključene sve sve policijske agencije. Portparol MUP- KS Irfan Nefić rekao je da su obavještene sve policijske agencije u BiH o potrazi za Sefićem.

- Pronašli smo automobil kojim su pregažene devojke u Novom Sarajevu. Delovi automobila koji su pronađeni na licu mesta odgovarju "gofu VI" koji je pronađen - kazao je Nefić.

Sefić je pregazio najbolje drugarice i cimerke u ponedeljak u noćnim satima. Sefić je velikom brzinom projurio kroz crveno na semaforu i pokosio ih dok su stajale u blizini pešačkog prelaza u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu, a zatim pobegao.

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track