NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u CG
Foto: Zorana Jevtić

Nameštena istraživanja

NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u CG

Crna Gora -
PODGORICA - Jovan Vučurović, portparol Nove srpske demokratije, izjavio je da Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u Crnoj Gori, a koju plaća Milo Đukanović.

"U istom kolu već izvesno vrijeme igraju i pojedine domaće i uvezene "istraživačke kuće", koje imaju zadatak da ubeđuju i ohrabruju prvenstveno predsednika DPS-a o navodno velikoj podršci građana njemu i njegovoj stranci kojoj konstantno u tim istraživanjima pripisuju snagu tri puta veću od realne.

Kako dalje navode, uloga istraživača je mnogo nečasnija i podlija od onih koje su se svoje sugrađane tukli i zasipali suzavcem tokom protesta 24. oktobra.

"Svima je jasno da u demokratskom i poštenom odmeravanju snaga na izborima podrška Đukanovićevoj partijsko-profiterskoj organizaciji ne bi prešla 15 odsto. Zato diktator do sada ni po koju cenu nije hteo da prihvati održavanje pravičnih i fer izbora koje bi pripremila prelazna vlada, jer zna da se sa prvim poštenim merenjem u političkom smislu za tu kleptokratsku ekipu sve završava", navode iz stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track