GRABAR KITAROVIĆ: Uskoro ćemo imati mandatara

Čestitala Karamarku

GRABAR KITAROVIĆ: Uskoro ćemo imati mandatara

Hrvatska -
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović čestitala je rano jutros svima koji su juče na izborima izabrani u saziv novog Sabora, poručivši da poštuju želju građana i da se iznad svega podrže interesi hrvatskog naroda i građana koji su ih izabrali.

"Iza nas treba da ostanu kampanja i teške reči, a mi da se usredsredimo na interese svojih građana kako bi se Hrvatska izvela iz krize", rekla je Grabar Kitarović.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U skladu sa svojim ustavnim obavezama ovome ću procesu pristupiti vrlo odgovorno i nadam se da ćemo uskoro imati mandatara Hrvatske vlade. Želim da se prvenstveno vodi interes o boljitku Hrvatske. Verujem da će Hrvatska imati u bliskoj budućnosti stabilnu vladu koja će raditi u interesu građana", rekla je hrvatska predsednica.

Ona je čestitala Hrvatima i istakla da su građani pokazali da je država zrela demokratija. Takođe, čestitala je svima koji su izabrani.

"Želim čestitati i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobednik ovih izbora. Pozivam sve koji su izabrani u novi saziv Sabora da pokažu svoju odgovornost prema građanima, da poštuju njihovu želju i poruke i da se iznad stranačkih i drugih interesa postave interesi naroda i države", poručila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track