SKINUO GA 101 ODSTO: Pogledajte Željko Šašić imitira Lukasa!
Foto: Tv Prva, Maja Mojsovski

Jesi li to ti

SKINUO GA 101 ODSTO: Pogledajte Željko Šašić imitira Lukasa!

Stars -
Sve je bilo kao kod Lukasa, od fizičkog izgleda, glasa, stava i gestikulacije

Željko Šašić uleteo je u kožu Aca Lukasa pevajući "Jesi li to ti" u muzičkom šou Tvoje lice zvuči poznato. Ovaj nastup publika je čekala cele nedelje, budući da je Lukas oženjen bivšom Šašićevom suprugom.

"Ja sam ovo dobio po kazni jer nisam bio dobar. Spremio sam se samo tako", rekao je Šašić pre nastupa. Već kod prvih taktova Željko je digao publiku na noge. Sve je bilo kao kod Lukasa, od fizičkog izgleda, glasa, stava i gestikulacije. Žiri je bio zatečen, Savo je prokomentarisao da je skinuo svaki pokret. "Željko, veliki si car", rekao je voditelj. "Dubok naklon", bila je ouševljena voditeljka."Ovo je moj fah, narodna muzika. Ako neko od ovog izvede bolje, tražite šta hoćete. Da ne znamo da je ovo Željko Šašić, ja ne znam, frapantno", bio je oduševljen Milošević. "Hvala brate", rekao je Ivan, imitirajući kao da nešto ušmrkuje. "I on je tebe imitirao, sad ste jedan jedan. Bravo, majstore", rekao je Ivan. "Ja samo mogu da kažem, Željko ovo si odvalio", rekla je Marija. "Željko, ovo je bilo genijalno. Do sada nisi pokazao gumačke sposobnosti", rekla je Katarina. "Do sada zadaci nisu bili ispirativni. Posle ovoga Aca Lukas napuniće dve Marakane", rekao je Željko.

Željko je bio apsolutni pobednik četvrte emisije Tvoje lice zvuči poznato i on je 1.000 evra poklonio Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd.

http://www.youtube.com/watch?v=MYgv0135zf0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track