STRAST: Trudnica napala sudiju, jer potkrada njen klub

Bizarno

STRAST: Trudnica napala sudiju, jer potkrada njen klub

Fudbal -
Jedva čekam da mi se rodi sin, da poraste i da vas jednog dana pronađe i isprebija zato što konstantno potkradate naš voljeni tim, zapretila je Portugalka FIFA arbitru Duarteu Gomesu

Portugalski fudbalski sudija Duarte Gomes proživeo je jednu vrlo bizarnu situaciju dok je čekao da kupi novine. Iza 40-godišnjeg Portugalca u red je stala trudnica, a Gomes je želeo da učini dobro delo i gospođu pusti da pre njega pazari..."Želeo sam da budem dobar Samarićanin i uradim jedno dobro delo, zato sam rekao: "Gospođo, molim vas, prođite ispred mene". Ona je pristojno zahvalila, došla ispred mene i kupila novine", napisao je Gomes na Fejsbuk profilu.Ipak, Portugalac se sigurno nije nadao da će gospođa odjednom krenuti u napad."Znate šta, jedva čekam da mi se rodi sin, da poraste i da vas jednog dana pronađe i isprebija zato što konstantno potkradate naš voljeni tim".

O kom klubu se radi nije precizirano, a Gomes je, inače, licencirani arbitar na mečevima Lige Evrope, kao i u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track