Ljajić u Pazaru

Povratak kući

Ljajić u Pazaru

Fudbal -
Srpski reprezentativac napustio Firencu i od ponedeljka će trenirati s prvotimcima ekipe iz rodnog grada

Dome, slatki dome!

Fudbaler Fjorentine Adem Ljajić dobio je dozvolu kluba da napusti Firencu pre sutrašnjeg poslednjeg kola Serije A i od ponedeljka će trenirati s fudbalerima Novog Pazara. Prema rečima njegovog oca Sahmira, na taj korak su se odlučili kako bi nekadašnji fudbaler Partizana spreman dočekao obaveze u srpskom nacionalnom timu.

- Zbog svega što se izdogađalo Adem nije trenirao nekoliko dana i neophodni su mu treninzi, budući da je dobio poziv u nacionalni tim Srbije za predstojeće prijateljske utakmice. Sutra se završavaju obaveze u Seriji A i on će već od ponedeljka početi da trenira s Novim Pazarom. Bilo je nekih nagoveštaja da bi mogao da se pridruži Partizanu i u Beogradu održava formu, ali je odlučeno da je najbolje da bude u kućnom okruženju. Tu mu je porodica i imaće svu neophodnu podršku posle teškog perioda koji je iza njega - kaže Sahmir Ljajić i dodaje:

- Zaprepašćeni smo izjavama trenera Rosija. Adem je zatražio da se uveliča snimak incidenta i da se pročita sa usana šta je rekao. On zna da je pogrešio što je reagovao na onaj način, ali daleko od toga da bi vređao nekome porodicu. Takođe, mnogo znači podrška koju je dobio od Valona Behramija, koga u Firenci veoma poštuju. Cela situacija polako se stišava i sve više ljudi shvata da Adem nije takav - kaže Ljajić.

Hvala Rasimu na podršci

Prema rečima Ademovog oca, posebnu zahvalnost za sve što je za njih uradio porodica Ljajić duguje ministru za rad i socijalnu politiku Rasimu Ljajiću.

- Želim svima da se zahvalim i javno izvinim što nisam odgovarao na pozive. Imali smo zabranu od Fjorentine. Pogotovo bih želeo da se zahvalim ministru Rasimu Ljajiću, koji je u smiraj predizborne kampanje, u trenutku kad nije znao gde će pre od obaveza, meni i Ademu bio na usluzi nudeći nam svu neophodnu pomoć. To mu nikada nećemo zaboraviti - kaže Ljajić senior.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track