OVO JE UDAR PODZEMLJA NA ZVEZDU! Zdravko Mamić stao u odbranu crveno-belih: Uspeh najboljeg srpskog kluba izazvao ljubomoru i zavist, pa su se bacili na PRLJAVE POSLOVE!
Foto: Aleksandar Radonić

KOMENTARISAO OPTUŽBE

OVO JE UDAR PODZEMLJA NA ZVEZDU! Zdravko Mamić stao u odbranu crveno-belih: Uspeh najboljeg srpskog kluba izazvao ljubomoru i zavist, pa su se bacili na PRLJAVE POSLOVE!

Fudbal -

Bivši čelnik Dinama iz Zagreba prokomentarisao je optužbe na račun Crvene zvezde, da je meč Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom bio namešten.

Mamić smatra da je priča o navodnom nameštanju besmislena.

"Ovo je udar podzemlja na Crvenu zvezdu! Sasvim je jasno da priča potiče od ljudi kod kojih je uspeh najboljeg srpskog kluba izazvao ljubomoru i zavist, pa su se bacili na prljave poslove. Baš to podzemlje ima milion razloga i interes da se baci ljaga na sve poslednje uspehe Zvezde. Na sve to, može biti umešan i patološki ljubomorni pojedinac", rekao je Mamić u intervjuu za Alo.

Mamić ističe da je nemoguće namestiti meč u tako ozbiljnom takmičenju.

"Apsolutno je nemoguće lažirati meč na tako visokom nivou kao što je Liga šampiona. Ne vidim način kako bi neko mogao da naredi grupi od šest, sedam, igrača da pušta golove, a da im kasnije tražite da stave glavu na kopačku. Šokiran sam količinom gluposti koja se pojavila u francuskom medijima."

Mamić se trenutno nalazi u Međugorju u Bosni i Hercegovini, gde čeka odluku o žalbi koju je podneo hrvatskom sudu. Podsetimo, Zdravko Mamić je osuđen prvostepenom presudom na 6,5 godina zatvora zbog "izvlačenja" novca iz fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba i utaje poreza.

Kurir sport/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track