PARTIZAN U PREGOVORIMA SA UEFA PRED MEČ SA AZ ALKMAROM: Želimo da ceo stadion bude na raspolaganju pošto će više od 20 000 dečaka doći na utakmicu!
Foto: Printskrin

opa

PARTIZAN U PREGOVORIMA SA UEFA PRED MEČ SA AZ ALKMAROM: Želimo da ceo stadion bude na raspolaganju pošto će više od 20 000 dečaka doći na utakmicu!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan večeras od 21 čas igra sa AZ Alkmarom prvi meč grupne faze Lige šampiona.

S obzirom na kaznu UEFA, ovoj utakmici crno-belih će prisustvovati samo deca iz raznih škola fudbala, baš kao što je to bio slučaj na meču sa Moledom. Očekuje se dolazak više od 20 000 klinaca, a prema rečima direktora crno-belih, prema poslednjim informacijama , biće oko 22 000 dečaka.

Partizan - AZ

Kreće Partizan s takmičenjem u Ligi Evrope, s namerom da kao pre dve godine prezimi na evrosceni. Večeras (21.00) u Humsku stiže AZ Alkmar, kvota na keca je 2,75, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - AZ Alkmar.

'' Neki od njih su putovali čak 11 sati kako bi došli na utakmicu za svoj Partizan. FK se zahvaljuje svim roditeljima što su omogućili svojoj deci da dođu u Beograd. Najavljen je dolazak dece iz Republike srpske, ali i iz Crne Gore. Ono što je takođe novo jeste da Partizan pregovara sa UEFA da se proširi kapacitet stadiona i na južnu tribinu kako bi sva deca koja su stigla u Beograd mogla da stanu na tribinu stadiona Partizana '' rekao je direktor Partizana i nastavio.

'' Preko 200 autobusa dolazi iz unutrašnjosti, plus iz Partizanove škole se očekuje oko 3 000 dečaka, i nešto više od 7000 dečaka iz Beograda najavilo je svoj dolazak,'' objasnio je direktor FK Partizan u razgovoru za Arenasport!

foto: Printskrin

Dva sata pred početak meča klinci su polako počeli da pristižu na stadion i jasno je da će crno-beli fudbaleri, bez obzira na kaznu, imati jaku podršku sa tribina Humske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track