OPSADNO STANJE U ZENICI! Opšta tuča dve frakcije navijača BIH: Letele štangle, sevale pesnice, pucale glave...
Foto: Printscreen

STRAŠNO

OPSADNO STANJE U ZENICI! Opšta tuča dve frakcije navijača BIH: Letele štangle, sevale pesnice, pucale glave...

Fudbal -

Fudbaleri BIH na korak su od plasmana na EP pošto su u subotu popodne na svom terenu bili bolji od selekcije Finske rezultatom 4:1 (2.0).

Dvostruki strelac bio je Miralem Pjanić, dok su se još u listu strelaca upisali Hajrović i Hodžić. Meč je odigran u Zenici pred prepunim stadionom na Bilinom Polju, a samoj utakmici prethodio je veliki incident.

Naime, samo nekoliko sati od početka utakmice u centru Zenice izbila je tuča dve navijačke grupe reprezentacije BIH - ''BH Fanaticosa'' i ''Ljutih Krajišnika.''

Nije Hrvatska krenula dobro u ove kvalifikacije, ali je kvalitetom izbila na prvo mesto grupe i večeras (20.45) u Velsu ima priliku da reši sve dileme oko plasmana na EURO 2020. Kvota na dvojku je 2,40, a ako verujete da Hrvati neće pobediti, dupla šansa 1X je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Hrvatska.

Incident se dogodio ispred jednog tržnog centra, a obezbeđenje ovog objekta sprečilo je veći haos. U sukobu su korišteni i metalni čunjevi koji se nalaze ispred samog šoping centra, pišu lokalni mediji, a ono što se takođe može videti jeste da su korišćeni i drugi predmeti koji su leteli na sve strane.

Snimak tuče možete pogledati OVDE!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track