Najnovije vesti

ANA OTKRILA TAJNE SVOG MUŽA: Švajnštajgeri se spremaju za novu stranicu u Bastijanovoj fudbalskoj karijeri
Foto: Instagram

Srećno

ANA OTKRILA TAJNE SVOG MUŽA: Švajnštajgeri se spremaju za novu stranicu u Bastijanovoj fudbalskoj karijeri

Fudbal

Retki su momenti kada bračni par Švajnštajger-Ivanović otkriva detalje iz porodičnog života.

Ali, naprave se izuzeci, pa se tako sazna iz prve ruke od Ane šta Bastijan voli da radi, a na čemu insistira kao glava kuće.

U intervju za Velt am Zontag Ana i Bastijan su rekli da im je veoma važno da više vremena provode u razgovorima sa svojom decom, jer alternativa tome je da dete drugačije provodi vreme.

foto: Profimedia

- Veoma važno za mene je da nam deca budu "skrinfri". To znači da nisu konstantno ispred ekrana osim ako to ne podrazumeva trenutke kada komuniciramo sa familijom - rekla je Ana.

- Umesto toga odigrali smo mnogo igrica za memoriju, a ja sam počeo i da slikam. Sa vodenim bojicama - kazao je Bastijan.

- Nije baš Pikaso. Slikanje nam nije jača strana. Naš stariji sin voli bojice i boje i onda mi crtamo i bojimo pomalo.

Ana je otkrila svetu da je njen suprug i u privatnom životu precizan kao što je to bio na terenu dok je igrao fudbal.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Tačno je da volim kada je sve na svom mestu. Ako uvek stavite ključ na isto mesto, nikada ga nećete dugo tražiti i nećete traćiti svoje vreme. U stvari, ja sam čuvar slobodnog vremena. Želim da živim život, jer on je samo jedan i to je razlog što želim da izvučem iz njega što više svakog dana - jasan je bio Bastijan.

Švajnštajgerizapočeli svoju romansu 2015. godine, a već sledeće godine su je krunisali brakom ceremonijom venčanja u Veneciji. Prvog sina su dobili 2018. godine, a drugog 2019. Film o Bastijanu Švajnštajgeru i njegovoj fudbalskoj karijeri koju su obeležili trofeji sa Bajernom kao i titula svetskog šampiona sa Nemačkom 2014. godine u Brazilu biće emitovan 5. juna na Amazon Prajm Video.

foto: Profimedia

Ali, igračka karijera je završena. Ana veruje da tu ne prestaje veza njenog muža sa fudbalom.

- Uverena sam da će Basti jednog dana biti sjajan trener. On je strastven prema tome, dobro se slaže sa ljudima i mnogo zna o fudbalu.

Kurir sport / D. P.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...