ANALIZA KURIRA Stojkovićev poziv Stojkoviću: Dođi da vidiš - NIŠTA! Šta je to Piksi propustio da skenira na večitom derbiju?
Foto: FSS

povod - poziv selektoru

ANALIZA KURIRA Stojkovićev poziv Stojkoviću: Dođi da vidiš - NIŠTA! Šta je to Piksi propustio da skenira na večitom derbiju?

Fudbal -

Smeo poziv selektoru da dođe i vidi potencijal fudbalera Partizana u večitom derbiju bio je pucanj u prazno od strane Vladimira Stojkovića, golmana crno-belih.

Dragan Stojković nije bio na 164. okršaju Zvezde i Partizana, već je poslao dvojicu pomoćnika da notiraju sve što bi moglo da bude zanimljivo za državni tim. Čini se da su im notesi ostali prazni.

Krenimo od gostujućeg tima. Svetozar Marković je potvrdio svoj potencijal, ali njemu, baš kao i Nemanji Joviću nije još došlo vreme za seniorski državni tim. Saša Zdjelar je imao i daleko bolje mečeve u crno-belom dresu. Isto važi za Lazara Markovića koji je bio neprimetan (osim u potpuno nepotrebnim raspravama sa sudijom). Dakle, kad se podvuče crta selektor od Partizana nije mogao da vidi ništa.

Vladimir Stojković
foto: Starsportphoto

Sa druge strane - isti utisak. Mladi srpski fudbaleri u dresu Crvene zvezde nisu pokazali da bi neko mogao na spisak Stojkovića. Petrović i Nikolić su izašli na poluvremenu, a pošteno govoreći u timu su bili samo iz razloga pravila bonusa (dva igrača mlađa od 21 godinu moraju da počnu meč).

Od Milana Gajića se očekivalo mnogo, obzirom da je novopečeni reprezentativac, ali na terenu se to nije videlo. Mladi Jović mu je zadao dosta problema, a u ofanzivi Gajić je imao nekoliko nepreciznih centaršuteva.

Glavnu reč na derbiju su vodili stranci. Što, priznaćete, nije baš nešto što selektor Srbije želi da vidi.

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track