RONALDO JE BOLESNIK I IDIOT, A MURINJO IMBECIL Skandal u Madridu: Florentino pljuvao najveće legende kluba! ISPLIVALI TAJNI SNIMCI
Foto: Fonet

nezapamćena bruka

RONALDO JE BOLESNIK I IDIOT, A MURINJO IMBECIL Skandal u Madridu: Florentino pljuvao najveće legende kluba! ISPLIVALI TAJNI SNIMCI

Fudbal -

Nezapamćen skandar trese slavni španski klub Real Madrid.

Glavni akter je prvi čovek kraljevskog kluba Florentino Perez!

Samo dan pošto su se pojavili audio-snimci iz 2006. godine, na kojima se može čuti kako Florentino Raula Blanka i Ikera Kasiljasa naziva prevarama, pojavili su se novi šokantni materijali.

Na snimcima koji su nastali 2012. godine može se čuti kako Florentino Perez proziva svog najboljeg igrača Krsitijana Ronalda i trenera Žozea Murinja.

"Kristijano Ronaldo je lud. On je idiot i bolestan čovek. Pomislite da je normalan, a onda shvatite da nije jer normalan čovek to ne bi radio. On je čovek sa velikim egom, razmažen je. Radi šta hoće", rekao je Perez.

Žoze Murinjo
foto: EPA-EFE/Neil Hall

U nastavku razgovora opleo je po Murinju:

"Žorž Mendeš ne kontroliše Kristijana, baš kao što ne kontroliše ni Murinja. Nula uticaj. To su momci sa ozbiljnim egom, obojica su razmaženi i ne vide realnu sliku jer su mogli da zarade mnogo više novca da su pristupačniji. Njih dvojica su nenormalni jer govorimo o ogromnom novcu za prava na fotografije. Takođe, sa licima koje imaju i tim prkosnim izrazom da ih niko ne voli, publicitet je suprotan."

Portugalci mu očito nisu dragi, pa je zakačio i Fabia Koentraa.

"On je sra*e igrač. Još jedan lik koji nema glavu, a Madrid takve pojede"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja