NISAM MOGAO TO DA DOZVOLIM SEBI Bivši reprezentativac Srbije priznao: Hteo sam da DOĐEM U ZVEZDU, ali da se ne lažemo...
Foto: Starsport

bilo je ponuda

NISAM MOGAO TO DA DOZVOLIM SEBI Bivši reprezentativac Srbije priznao: Hteo sam da DOĐEM U ZVEZDU, ali da se ne lažemo...

Fudbal -

Mlađe selekcije Jang Bojsa, Bazel, Fjorentina, Štutgart, Inter, ponovo Bazel, Udineze, Malaga i Crvena zvezda... Tako je mogla da izgleda karijera nekadašnjeg reprezentativca Srbija da je odlučio da prihvati poziv srpskog kluba.

Ovako, Zdravko Kuzmanović koji je karijeru profesionalnog fudbalera završio na leto prošle godine, iako je ovog septembra napunio 34 godine, ostao je bez iskustva igranja u Super ligi Srbije.

Kuzmanović je rođen u Tunu, ali je odlučio da prihvati poziv iz Srbije i zaigra za "Orlove".

Nekoliko prelaznih rokova javnost i navijači su ga dovodili u vezu sa Crvenom zvezdom, a bivši vezista je sada otkrio da je i on želeo da obuče crveno-beli dres.

- Jeste mi to bila želja, ali da se ne lažemo, imao sam dosta povreda na kraju karijere i nisam hteo da dozvolim sebi da dođem, a da ne mogu da pružim maksimum. Ja sam zaista želeo, ali fizički nisam mogao i odlučio sam da prekinem karijeru - rekao je Kuzmanović za TV "Arena Sport".

Zdravko Kuzmanović
foto: Profimedia

On je govorio i o odluci da igra za Srbiju.

- Ja sam od trenutka kad je poziv stigao znao da ću zaigrati za Srbiju. Volim naš narod, zemlju i volim da se borim za nju. Mnogi su govorili ''Kuzma, što to?'', ali se nisam dvoumio, iako sam tada srpski govorio mnogo gore nego sada - poručio je Kuzmanović i dodao:

- Bila su to velika imena, ja sam sa svima bio dobar. Znao sam nekoliko njih i pre dolaska, imao sam veliki respekt, jer kada uđeš tamo kao klinac moraš da imaš respekt, ali sam na terenu to isklljučivao. Mislim da su me dobro prihvatili a i ja njih, bilo je opušteno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track