DA LI JE DANAS TAJ DAN: Marko Lazetić može da debituje za MILAN protiv LACIJA u KUPU ITALIJE, povređeni su ŽIRU i IBRAHIMOVIĆ
Foto: Printskrin/Tviter

idemo, momče

DA LI JE DANAS TAJ DAN: Marko Lazetić može da debituje za MILAN protiv LACIJA u KUPU ITALIJE, povređeni su ŽIRU i IBRAHIMOVIĆ

Fudbal -

Bivši napadač Crvene zvezde ima veliku šansu da zaigra protiv Lacija

Milan računa na Marka Lazetića! Da nije tako, ne bi nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sedeo u subotu na klupi na derbiju "Dela Madonina" između Milana i Intera (2:1). Večeras u utakmici četvrtfinala Kupa Italije protiv Lacija (21.00) mladi napadač mogao bi da debituje za "roso-nere".

Marko Lazetić
foto: Printskrin/Tviter

Olivije Žiru, koji je bio junak trijumfa nad Interom, doživeo je pred kraj utakmice povredu mišića. Kako piše "Tutosport", igranje Francuza protiv Lacija je pod velikim znakom pitanja, a od povrede se još nije oporavio ni Zlatan Ibrahimović. Opet, italijanski mediji tvrde da će Žiru stisnuti zube i odigrati makar jedno poluvreme, jer je ulog u utakmici zaista veliki.

S obzirom da je povređen i Ante Rebić, izvesno je da trener Milana Stefano Pioli na raspolaganju od centralnih napadača ima samo Marka Lazetića. Naravno, tu su i krilni ofanzivni fudbaleri Portugalac Leao i Brazilac Žunior Mesijas, koje je ponekad koristio i kao "lažne devetke".

Milan, Olivije Žiru
foto: Profimedia

Hoće li Marko Lazetić početi utakmicu, ili će ući sa klupe, odlučiće trener Stefano Pioli. Izvesno je da je mladi Srbin spreman.

- Lacio ima sjajnu istoriju u ovom takmičenju. Imaju veliki kvalitet, posebno u ofanzivnom delu gde su po mom mišljenju možda i najjači u ligi. Nama je milanski derbi doneo tri boda, ali do kraja je još 15 utakmica. Imamo samo 90 minuta duela protiv Lacija da probamo da prođemo u polufinale kupa, a Milan uvek cilja sve trofeje. Naš tim mora da nastavi da veruje, ispravlja neke nedostatke i raste. Moramo da igramo jako do kraja, ako želimo uspeh - istakao je trener Milana Stefano Pioli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track