TEŠKI DANI ZA STRAHINJU PAVLOVIĆA U BAZELU: Srbin zamenjen posle samo 26 minuta na terenu! Loša partija ili povreda?!
Foto: Starsport

mučno

TEŠKI DANI ZA STRAHINJU PAVLOVIĆA U BAZELU: Srbin zamenjen posle samo 26 minuta na terenu! Loša partija ili povreda?!

Fudbal -

Prema izveštajima švajcarskih medija defanzivac srpske reprezentacije kiksnuo kod dva gola u remiju Bazela i Sankt Galena (2:2)

Strahinja Pavlović došao je u Bazel poslednjeg dana prelaznog roka, na pozajmicu iz Monaka. Sa samo jednim ciljem, da igra i stiče minute, međutim nije mu krenulo kako treba.

Strahinja Pavlović
foto: Starsport

Bazel je u sredu veče dočekao Sankt Galen i odigrao 2:2. Međutim, domaćin je posle 23 minuta gubio sa 0:2. Pavlović je kod prvog gola bio sporiji od direktnog rivala, dok je kod drugog bio loše pozicioniran. Iako nije bio jedini krivac, trener Giljermo Abaskal se toliko naljutio na Srbina da ga je zamenio već u 26. minutu. Opet, švajcarski mediji su u finišu utakmice izvestili da se ipak radi o povredi Pavlovića.

Poslednje dve utakmice koje je odigrao, reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović (20) želeće što pre da zaboravi. Poraz od Ciriha za vikend 2:4 teško je pao Pavloviću. Mediji iz Švajcarske proglasili su ga za krivca kod trećeg gola, dok je kod još dva pogotka kumovao lošim postavljanjem.

Remi Bazelu doneo je Rus Fedor Čalov golovima u 56. i 83. minutu. Međutim, nekadašnji centarfor CSKA pre i posle utakmice doživeo je uvrede na društvenim mrežama, zbog sukoba Ukrajine i Rusije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track