BIVŠI REPREZENTATIVAC PRETUKAO RADNIKA PUMPE! Grebao i udarao čoveka jer nije hteo da ga pusti u KOCKARNICU! (VIDEO)
Foto: @starsport

ŠOK

BIVŠI REPREZENTATIVAC PRETUKAO RADNIKA PUMPE! Grebao i udarao čoveka jer nije hteo da ga pusti u KOCKARNICU! (VIDEO)

Fudbal -

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Petar Jelić (35) pretukao je radnika na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča - Šamac.

Jelić je prvo verbalno, a zatim fizički napao radnika pumpe Jovana Borojevića, koji mu nije dozvolio da nakon isteka radnog vremena uđe u kockarnicu koja je u sklopu objekta.

"Zamolio sam ga fino, ljudski, ali on je nazvao gazdu pumpe da dobije dozvolu. Da li je dobio ne znam. U jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, ja sam odbio i nisam mu dao da uđe" otkriva za BN televiziju napadnuti radnik.

Borojević je otkrio detalje incidenta.

"Opsovao mi je majku i poručio da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario mi šamar", kaže nesrećni radnik i dodaje:

"Hvatao me je prstima za lice, ogrebao me, imam te dve manje ogrebotine."

Policija je reagovala i sačinila je zapisnik o dešavanjima i videćemo hoće li protiv nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine biti pokrenut postupak.

Podsetimo, Petar Jelić je u karijeri nastupao za Modriču, Nirnberg, OFK Beograd, Nižnji Novgorod, Dinamo Tbilisi, Novi Pazar, Guandun i Rad. Igrao je i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Kurir sport/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track