ĆERKA ČUVENOG ROMARIJA OTVORILA PROFIL NA ONLIFANSU: Sadržaj koji ova Brazilka prikazuje je nešto novo, osveženje za sve!
Foto: Printscreen/Instagram

stranica za odrasle

ĆERKA ČUVENOG ROMARIJA OTVORILA PROFIL NA ONLIFANSU: Sadržaj koji ova Brazilka prikazuje je nešto novo, osveženje za sve!

Fudbal -

Brazilac Romario ostvario je fantastičnu karijeru protkanu uspesima u klubovima za koje je igrao i reprezentaciji. Njegova ćerka sada pleni pažnju brazilskih medija.

Danijele Favato
foto: Printskrin/Instagram

Danijele Favato (25), ćerka Romarija, otkrila je nedavno da je otvorila profil na poznatom sajtu za odrasle "OnlyFans". Nju prati 269.000 ljudi na društvenim mrežama, što je impozantan broj. Međutim, Danijele koja je nedavno postala majka, neće objavljivati svoje golišave fotografije i video sadržaj, porodične fotke sa mužem i detetom.

- Napravila sam svoj profil na "OnlyFansu" kako bih ispričala nešto više o svom iskustvu kao majke. Ideja o otvaranju profila na platformi za izradu videa na tu temu činila mi se sjajnom - kazala je Danijel.

Danijele Favato
foto: Printskrin/Instagram

Ćerka čuvenog Romarija nedavno je dobila ćerkicu iz veze sa fudbalerom Atletiko Katarinensea Fabiom Enrikeom. Dali su joj ime Marija Eduarda.

- Biti roditelj bio je više san mog dečka, nego moj. Rešila sam da posle osam godina prekinem sa kontraceptivnim sredstvima kako bih odahnula i razmislila o detetu. Prošlo je mesec dana i već sam bila trudna. Na karnevalu sam imala najveći mamurluk u životu i iduće nedelje sam saznala da ću dobiti bebu. Smešno je što sam to otkrila na dan njegove utakmice - otkrila je Danijele i nastavila:

- Nisam htela dete. A, onda sam se predomislila. Nisam znala sa decom. Brzo bih se naljutila kada bih čula plač deteta u avionu, ali sada se sve promenilo.

Danijele Favato svake nedelje objavljuje novu epizodu na "OnlyFansu". U prvom videu otkrila je kako je tekla trudnoća i najavila da će pričati anegdote koja je proživela s svojim izabranikom i neke intimne ispovesti koje dosad niko ne zna.

Pojasnila je Danijele Favato da neće nuditi erotski sadržaj i da svojim primerom želi da doprinese da ova platforma ne bude više mesto samo za takav sadržaj.

Danijelin otac Romario jedan je od najboljih brazilskih fudbalera svih vremena. Ovaj 57-godišnji bivši napadač, koji trenutno služi kao senator za Rio de Žaneiro, postigao je 55 golova u 71 utakmici za reprezentaciju Brazila. Igrao je za brazilske klubove Vasko da Gamu, Flamengo i Fluminense, dok je u Evropi karijeru gradio u PSV Ajndhovenu, Barseloni i Valensiji.

Pored Danijele, Romario ima i sina Romarinja koji ima 30 godina i koji je bio profesionalni fudbaler. Iz drugih veza ima tri ćerke Ajvi, Monakinju i Izabelinju, te sina Rafaila. Poslednju deceniju Romario je u politici. Bio je član Socijalističke partije Brazila, da bi 2021. prešao u Liberalnu stranku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track