KREĆE BORBA! FULAM ODBIO MILIONE ZA MITROVIĆA! Specijalista doneo ekskluzivu: U Saudijskoj Arabiji spremaju brutalnu ponudu
Foto: JAMES FEARN/PPAUK / Shutterstock Editorial / Profimedia

LUDILO!

KREĆE BORBA! FULAM ODBIO MILIONE ZA MITROVIĆA! Specijalista doneo ekskluzivu: U Saudijskoj Arabiji spremaju brutalnu ponudu

Fudbal -

Iako su sa ostrva plasirali "bombu" da je Aleksandar Mitrović blizu prelaska u Al Hilal, nove informacije govore da je posao još uvek daleko od realizacije.

"Skaj sport" rekao pa porekao!

Kako trenutno stoje stvari, Mitrović jeste otvoren za prelazak u Saudijsku Arabiju, ali u Fulamu nisu prihvatili ponudu koja je odatle stigla.

Ugledni britanski medij je u kratkom roku pustio dve drugačije vesti, a oglasio se i najpoznatiji specijalista za transfere, Fabricio Romano.

On navodi da je Fulam odbio ponudu od 30 miliona evra, ali da će Al Hilal da insistira na transferu. Bogataši sa istoka će, kako saznaje ovaj stručnjak, nastaviti pregovore sa klubom iz Londona nakon što ozvaniče dolazak Sergeja Milinković-Savića.

Kurir sport

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track