REGION ĆE TEK DA GORI: Đorđević još jednom o Mariju Nakiću u dresu Srbije
Foto: Euroleague.net

baš se zakuvalo

REGION ĆE TEK DA GORI: Đorđević još jednom o Mariju Nakiću u dresu Srbije

Košarka -

Najbolji mladi košarkaš Evrolige, član Reala Mario Nakić, još uvek nije saopštio konačnu odluku oko toga za koga će igrati u seniorskoj reprezentativnoj karijeri.

Pometnju u javnosti u regionu izazvao je tvit selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je uz fotografiju sa sinom nekadašnjeg saigrača iz Partizana Iva napisao: "Čekamo te, sine", na osnovu kog su svi naslutili da je Nakić rešio da u budućnosti nosi dres Srbije.

Takva odluka je uzburkala region, posebno Hrvatsku, a u subotu popodne usledio je i Đorđevićev komentar cele situacije iz kog se može naslutiti da Nakić nije doneo konačnu odluku i da se, za sada, svi u Košarkaškom savezu Srbije nadaju pozitivnom odgovoru 17-godišnjaka koji ima mogućnost nastupa i za Hrvatsku, ali i za Španiju.

foto: FIBA

"Šta bude odlučio i kada se bude odlučio, siguran sam da će mladi igrač Mario Nakić to javno i reći... Ovako se samo navijački 'prevode' naši familijarni, prijateljski odnosi i lepo Mariovo vaspitanje... Na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučiti da igra za našu reprezentaciju. Mi čekamo i dalje......", napisao je Đorđević na ovoj društvenoj mreži.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track