Điha, Điha

NBA ZVEZDA NA BEOGRADSKOM HIPODROMU: Pogledajte kako se Nikola Jokić iznervirao zbog diskvalifikacije svog konja (KURIR TV)

Košarka -

Nikola priremao svoje miljenike za kasačke trke na Beogradskom hipodromu, nervirao se kada je njegova mlada kobila diskvalifikovana.

Nikola Jokić, dok ne počnu pripreme reprezentacije Srbije, svu pažnju posvećuje svojim konjima, a tako je bilo juče na beogradskom hipodromu!

Dva grla iz njegove ergele učestvovala su na kasačkim trkama, a Nikola i njegov otac Branislav ništa nisu hteli da prepuste slučaju. Zvezda Denvera ih je pripremao za izazove na stazi.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Pred oko 2.000 gledalaca najpre je istrčalo grlo Bel Margerit, međutim, Nikola se prilično iznervirao posmatrajući trku. Naime, njegova uzdanica je završila na trećoj poziciji, ali je naknadno diskvalifikovna zbog dugog galopa, što nije dopušteno. Jokić je ipak dočekao konja i uveo ga u štalu. Radi se o trogodišnjoj kobili koja nema previše iskustva i koja je učstvovala na samo nekoliko trka, tako da njeno vreme tek dolazi.

Ni drugo grlo nije opravdalo Nikolina očekivanja, jer je Drim kečer u svojoj trci zauzeo peto mesto.

Kako kažu poznavaoci konjičkog sporta "Svaka trka je zbrka", pa nepredviđene stvari uvek mogu da se dese.

1 / 10 Foto: Starsport©

Kurir sport/Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track