OD NBA ZVEZDE DO NIKOLE ROKVIĆA: Prelepa srpska manekenka ostavila Gasola zbog našeg pevača! Španac je MOLIO DA MU SE VRATI, a evo kako se sve okončalo!
Foto: EPA/Tannen Maury

ljubavni trougao

OD NBA ZVEZDE DO NIKOLE ROKVIĆA: Prelepa srpska manekenka ostavila Gasola zbog našeg pevača! Španac je MOLIO DA MU SE VRATI, a evo kako se sve okončalo!

Košarka -

Legenda NBA lige i španske košarke Pau Gasol sa svojom verenicom Ket Mekdonel uživa trenutno na medenom mesecu.

Oni su svoju ljubav čak dva puta ozvaničili, jer su se isto toliko puta i venčali. Jednom u Španiji, drugi put u Kaliforniji gde je sve bilo dosta glamuroznije.

- Moram da kažem da sam najsrećniji momak na svetu! Hvala porodici i prijateljima, volim te, Ket - poručio je NBA as na društvenim mrežama.

Njih dvoje su u vezi još od 2016. godine, a pre upoznavanja Amerikanke, Gasol je dugo bio zaljubljen u srpsku manekenku Bojanu Barović, koja je sada u skladnom braku sa NIkolom Rokvićem.

Bila je u vezi sa njim još davno, dok je Pau igrao za Lejkerse. Pau je Bojanu primetio još pre deset godina, kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu, upoznali su se i ubrzo započeli vezu. Život sa slavnim košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru.

Special day ❤️?

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

Međutim, posle dve godine usledio je raskid, pa su Srpkinja i Španac završili romansu. Ona nikad nije htela o tome mnogo da priča.

- Da, upoznali smo se, bili smo zajedno, i to je sve. Ne volim da pričam o tome - govorila je Barovićeva.

Prema piasnju pojedinih medija Pau do skoro nije mogao da preboli prelepu Srpkinju, čak ju je nekoliko puta zvao da se pomire. Kada je video da je u vezi sa srpskim folk pevačem, Španac je odustao i odlučio da krene svojim putem. Tako je upoznao Amerikanku sa kojojm je danas veom blizu braka.

?? ?? ❤️

A post shared by Pau (@paugasol) on

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track