JOKIĆ PRED KAMERAMA PSOVAO NA SRPSKOM! Saigrač ga baš IZNERVIRAO, nije mogao da se iskontroliše! Besno ga pogledao i ispalio RAFAL
Foto: Printscreen

naljutio somborca

JOKIĆ PRED KAMERAMA PSOVAO NA SRPSKOM! Saigrač ga baš IZNERVIRAO, nije mogao da se iskontroliše! Besno ga pogledao i ispalio RAFAL

Košarka -

Nikola je tokom intervjua opsovao saigrača na maternjem jeziku...

Jedna zanimljiva scena viđena je na parketu nakon trijumfa Denvera na gostovanju protiv Memfisa.

Nagetsi su rutinski savladali Memfis i tako regularni deo NBA sezone završili na drugoj poziciji.

Jokić je meč završio sa 15 poena, 15 skokova, pet asistencija i četiri ukradene lopte.

Nakon utakmice jedna američka novinarka zamolila je najboljeg igrača Denvera da prokomentariše utakmicu i iznese očekivanja pred start plej-ofa.

Čim je počeo izlaganje pred kamerama, Nikoli je s leđa prišao saigrač Deandre Džordan i zaskočio ga. To je iznerviralo Somborca koji se ljutito okrenuo prema njemu i ispalio sočnu psovku na srpskom jeziku.

"Ma idi bre u p**du materinu", rekao je Jokić i nastavio svoje izlaganje.

"Hoćemo da dobijemo svaki meč. To što se dogodilo protiv San Antonija ne mogu da objasnim. Hteli smo da završimo meč protiv Memfisa na pravi način. Verujemo jedni drugima cele sezone, odbrana nam je odlična u tranziciji, igramo svi zajedno i to je iskustvo koje je prevagnulo", kaže Jokić i otkriva da ga jedna stvar daleko više raduje od starta plej-ofa.

"Da budem iskren, uzbuđen sam jer idem kući. Otvorili smo bazen pre dan, dva, tako da jedva čekam da budem tamo sa ćerkicom par dana. Zbog toga sam uzbuđen u ovom momentu", iskren je bio Jokić.

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track