Najnovije vesti

GRMELA JE SVLAČIONICA! Moćni govor selektora Saudijaca posle kojeg su napravili ČUDO: Izvadite telefon i slikajte se sa Mesijem...
Foto: Pritnscreen Youtube

KATAR 2022

GRMELA JE SVLAČIONICA! Moćni govor selektora Saudijaca posle kojeg su napravili ČUDO: Izvadite telefon i slikajte se sa Mesijem...

Mundijal 2022
09:27h

Najveću senzaciju u dosadašnjem toku SP u Kataru priredila je Saudijska Arabija koja je savladala Argentinu. Velike zasluge za pomenuti trijumf idu na račun selektora ove azijske selekcije Ervea Renara.

"Volimo kad zaborave na nas. Sviđa nam se to što nas smatraju za najgoru ekipu. Nije nas briga, iako je opravdano ako uzmemo u obzir FIFA rang-listu. Mislim da nećemo proći u sledeći krug, ali ovde smo da se borimo. Na Svetskim prvenstvima ima iznenađenja i to je naš mentalitet", rekao je Renar pred meč sa Argentinom.

Saudijska Arabija
foto: Profimedia

Sada se pojavio snimak iz svlačionice na kojem selektor grmi na igrače.

"Šta radimo ovde? Ovo je naš presing? Presing ne znači da idete visoko! Mesi je na sredini terena, ima loptu, vi svi stanite ispred odbrane. Ne znate da treba da ga markirate u sredini?

Izvadite telefon, možete da se slikate sa njim ako želite. Ti si ispred odbrane! Ne čuvaš nikog? Moraš da ga pratiš! (rekao je i počeo da trči po svlačionici da demonstrira)

Sa loptom smo dobri. Da li vidite šta ste uradili? Zar ne osećate nešto? Zar ne osećate da možemo da se vratimo? Zar ne osećate to? Ajde momci, ovo je Svetsko prvenstvo! Dajte sve!

Kada si na ivici kaznenog prostora stojiš ovako (stoji usrpavno), budi ovakav (stoji u stavu). Ajde idemo, pokrenite se", vikao je selektor, a fudbaleri su ga poslušali, izašli na teren i postali senzacija SP u Kataru.

Ova selekcije drugi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv Poljske. Taj duel na programu je 26. novembra.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja