KURIR JE VRH: Evo kako je reagovala SEKSI RUSKINJA DARIJA KLIŠINA kada je pročitala tekst o sebi
Foto: Gojko Filipović

Poznata atletičarka učestvuje na Srbija openu

KURIR JE VRH: Evo kako je reagovala SEKSI RUSKINJA DARIJA KLIŠINA kada je pročitala tekst o sebi

Ostali sportovi -

Lepa ruska atletičarka Darija Klišina prijatno se iznenadila kada smo joj pokazali današnji primerak Kurira u kom se, pored ostalih zanimljivih tema, nalazi i tekst o njenom dolasku u Beograd.

Poželeli smo da znamo da li razume nešto od napisanog i dobili još jedan iskren osmeh.

- Razumem. Po neku reč.

Klišina je u Beograd stigla kako bi se takmičila na današnjem Serbian open mitingu, drugom po redu i kako bi odradila još jedan deo priprema pred Evropsko prvenstvo koje je početkom marta očekuje u našem glavnom gradu. Budući da je nemoguće pomenuti Klišinu a ne napraviti poređenje između nje i njene rivalke u skoku udalj Ivane Španović, pitali smo Dariju kako ona gleda na to višegodišnje rivalstvo.

- Poznajemo se deset godina. Lepo je imati takvu konkurenciju jer morate da radite jače da biste pobedili, a uvek možete nešto i da naučite. Baš mi se sviđa njen stil. Ima mnogo lepe garderobe. Potpuno smo drugačije. Možda baš zato što imam svetlu kosu više volim tamnu. Izgleda sjajno, možda čak bolje sad nego kad smo se upoznale - rekla je Klišina.

Značiće mi vaša podrškaDarija Klišina će biti jedini predstavnik Rusije na Evropskom prvenstvu u Boegradu zbog kolektivne suspenzije ruskih atletičara, ne krije da bi volela da su joj i kolege tu. Zato je poželela podršku sa tribina.- Prirodno je da ćete navijati za Ivanu Španović, ali ćelim da vam kažem da će mi značiti vaša podrška i pomoć sa tribina. Tokom leta mi je bilo baš teško zbog svega što se dešavalo oko kazne za Rusiju. Bila sam nervozna i pod stresom. Želim samo da budem fokusirana na što bolje skokove - rekla je Klišina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track