PLANULA ARENA: Rasprodate karte za mečeve Srbije
Foto: Saša Pavlić

Svi žele da gledaju naše „delfine“

PLANULA ARENA: Rasprodate karte za mečeve Srbije

Ostali sportovi -
Pomama Za sutrašnju utakmicu s Francuzima ostalo još pet stotina karata, istakao je direktor preduzeća „EP vaterpolo 2016.“ Darko Udovičić

Fotografije s otvaranja Evropskog prvenstva u Beogradu i 11.000 ljudi na tribinama Kombank arene obišle su planetu i oduševile vaterpolo svet, a svi su se zapitali hoće li do završnih borbi hala u glavnom gradu zvrjati poluprazna.Svi, pa čak i igrači, koji su bili oduševljeni atmosferom i doživeli nešto novo u svojim prebogatim karijerama. Kako sad stvari stoje, neće!

Prava pomama vlada za ulaznicama za utakmice koje igra srpska reprezentacija (nepravedno više za muški tim nego za ženski), pa će, prema našim saznanjima, samo najbrži stići do dragocenog parčeta papira. Direktor preduzeća „EP vaterpolo 2016.“ Darko Udovičić rekao nam je sinoć pred susret Srbije i Malte da je interesovanje za meč trećeg kola s Francuskom ogromno.- Za utakmicu s Francuzima ima još oko pet stotina ulaznica u prodaji - rekao nam je Udovičić.Dakle, „delfini“ će imati sjajnu podršku, koju su, naravno, svakako zaslužili i u takozvanim manje zanimljivim susretima s lakšim rivalima.Na blagajnama se već nekoliko dana ne mogu kupiti ulaznice za finalni dan, a nezvanično saznajemo da je određen broj sačuvan za sam kraj, odnosno za navijače iz, recimo, Republike Srpske, koji će tad stići u Beograd.

A da su se srpski navijači zapalili za vaterpolo videlo se i tokom jučerašnjeg derbija grupe A između Crne Gore i Španije, koji je od početka pratilo preko tri hiljade ljudi, a kako se bližio početak našeg meča s Maltom, broj navijača na tribinama Arene je, naravno, rastao.

Sporna prodaja ulaznicaFORUMAŠI NAPALI SNSInformacija koju su blagajnici na prodajnim mestima davali zainteresovanima u ponedeljak uveče, a to je da je „zamrznuta prodaja karata za utorak“, a da „ulaznica ima, a razlog je nepoznat“, podigla je veliku prašinu. Odmah je na forumima počela da se širi priča da je državni vrh Srbije stopirao prodaju karata pogođen zvižducima s otvaranja i odlučio da ulaznice podeli članovima Srpske napredne stranke kako bi se izbegle slične situacije.

Poznat protivnikSA SLOVAČKOM U OSMINI FINALANakon jučerašnjeg trijumfa Holandije nad Slovačkom (6:5) poznato je da će Srbija u osmini finala igrati s poraženom ekipom.Rival izabranicima Dejana Savića u četvrtfinalu, ukoliko sve bude bilo onako kako se očekuje, biće Mađarska ili Grčka, odnosno ekipa koja završi na prvom mestu u njihovoj grupi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track