Najnovije vesti

OSEĆAM DA SU HRVATI MOJI! Zgodna Hrvatica je Novaku postavila pitanje o RATU u bivšoj Jugoslaviji i odnosima dve zemlje... O ODGOVORU SRBINA BRUJI REGION! (FOTO)
Foto: Printskrin Instagram

raspametio komšije

OSEĆAM DA SU HRVATI MOJI! Zgodna Hrvatica je Novaku postavila pitanje o RATU u bivšoj Jugoslaviji i odnosima dve zemlje... O ODGOVORU SRBINA BRUJI REGION! (FOTO)

Tenis

Najlepša hrvatska novinarka Fani Stipković uradila sa Novakom Đokovićem intervju koji je ekspresno postao glavna tema u hrvatskim medijima. 

Novak je pristao da priča o ratu, politici i odnosima sa Hrvatskom, a ono što je imao da kaže oduševilo je javnost u susednoj zemlji.

"Ja na sve nas iz regiona gledam manje-više isto. I zato se trudim uvek da budem otvoren, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane sveže, potpuno razumem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema komšijama, moja porodica i ja tokom rata nismo bili oštećeni i znam da se ne može od čoveka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usresrediti na oproštaj. I ja to nastojim da prezentujem kroz svoje akcije i dela", rekao je Novak i dodao:

"Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svesno radim. Zato što znam da sa svojim uticajem, statusom i imenom mogu doprineti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor" zaključio je Đoković.

Hrvatska novinarka Fani Stipković se na Instagramu pohvalila intervjuom sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a koliko je oduševljena Srbinom govore reči kojima je opisala zajedničku fotografiju.

"On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe", rekla je oduševljena Hrvatica.

Kurir sport/Večernji.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...