03:00

Zvezde su naklonjene Novaku Đokoviću! Evo šta mu astrolozi predviđaju

Šta poručuju zvezde?

NEVEROVATNO PREDVIĐANJE ASTROLOGA Novaku Đokoviću će se svašta desiti ove godine, ali će on sve prebroditi NJEGA ŠTITI JEDNA STVAR

Tenis -

Retrogradan hod Merkura počinje 14. januara i trajaće sve do 3. februrara. Od 14. do 25. januara biće u znaku Vodolije, a od 25. do 3. februara u znaku Jarca.

O ovoj temi je u Pulsu Srbije govorila astrolog Ružica Kralj.

- Merkur ljudi shvataju kao izgovor. Merkur uopšte nije tako opasna planeta. Velika su ispitivanja,. niko nikoga ne razume, kao vatra koja tinja. Čuvajte se ljubavnih svađa. Nekad prećutite i prihvatite drugo mišljenje.

Merkur
foto: Kurir televizija

Ružica Kralj se osvrnula i na najboljeg sportistu sveta Novaka Đokovića i naglasila da nije problem samo u retrogradnom merkuru, već i u broju sedam, koji označava duhovnost, ali ovoga puta otežanu.

- Inače, takođe, smo u broju sedam. Mesec januar je u broju sedam. To je mesec duhovnosti. Ceo svet je u znaku duhovnosti, ali i teškoćama na tom planu. Vidimo šta se dešava sa Đokovićem.

Ono što Ružica Kralj predviđa je i to da će i pored svih teškoća Novak uspeti da prebrodi sve probleme u narednom periodu, jer je vernik.

- Evo, on je u broju sedam, a njegova godina je u četvorci - to je godina duhovnih poteškoća. Ove godine će duhovno proći sve i svašta, moraće sa mnogim teškoćama da se izbori. On je na dobrom putu, ja se ne sekiram za njega. On ima veliku zaštitu od Boga,veliki je vernik. Da je to bilo u nekom drugom mesecu, sve bi bilo drugačije. Onaj period mu je jako težak, ali su iskušenja velika.

Merkur
foto: Kurir televizija

- Retrogradni merkur donosi to da će dolatiti i vraćati se stari problemi - rekla je Kralj.

Podsetimo, Merkur počinje u Vodoliji i završava u Jarcu; ova dva znaka donose veoma različite energije, što znači da će ova retrogradnost doživeti niske udarce u našoj komunikaciji. Ipak, dok je Merkur u Vodoliji bićemo malo otvoreniji za nove ideje i načine kako pristupamo većini stvari.

Takođe, retrofaza Merkura je težak period za donošenje odluka, javljaju se poteškoće u svim poslovima, u procesu proizvodnje, oko putovanja, sređivanja dokumenata… Mnogo toga, naravno, zavisi od znakova zodijaka u kojima se Merkur nalazi u periodu retrogradnog kretanja. Kada Merkur zaroni u Jarca 25. januara, energija može da postane još ozbiljnija, a mi možemo da postanemo previše kritični ili izbirljivi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

Haos u studiju Puls Bara! Astrolog Dušan Veličković posavetovao Filipa Reljića da se ne ženi sutra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track