(VIDEO) NOVAK ĐOKOVIĆ: Želim da okončam godinu u velikom stilu!
Foto: Profimedia

Otvoreno pred završni turnir

(VIDEO) NOVAK ĐOKOVIĆ: Želim da okončam godinu u velikom stilu!

Tenis -

Drugi reket sveta Novak Đoković i više je nego spreman da trijumfuje na završnom turniru u Londonu!

Na svečanosti povodom predstojećeg turnira u Engleskoj, novinari su 'opkolili' Novaka Đokovića i zasuli ga raznim pitanjima.

Najviše ih je interesovalo zašto je došlo do pada u Noletovoj igri.

"Postoje periodi u karijeri kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujete. Mislim da je to prilika da postaneš jači, da sedneš i udahneš duboko. Kada se ne osećaš komforno i samouvereno, onda moraš da učiš o sebi. Nekoliko puta sam to uradio i imam veru u sebe da mogu da se vratim", rekao je Đoković a potom odgovorio na pitanje vezano za sjajan period prvog reketa sveta Endija Mareja.

"Mora da mu se oda priznanje za sve što je napravio, njegov niz je neverovatan. Nije sve u mojim rukama i videćemo kako će se stvari odvijati. Ipak, počastvovan sam i privilegovan zbog karijere koju imam", poručio je Novak i janso poručio da kada je njegova karijera u pitanju još uvek nije kraj.

"Znam šta sam uradio u prethodnih 10 godina i nikako ne mislim da sam blizu kraja. I dalje uživam u tenisu i želim da se takmičim na vrhunskom nivou, to je moja ljubav. Dok držim reket imam želju da budem najbolji i osećam da sam mentalno spreman", rekao je Đoković i na kraju poručio.

"Osećam se odlično i radujem se turniru. U Londonu će učestvovati najboljih osam igrača i to mi je poslednja šansa da godinu okončam u stilu", završio je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track