TENISER RASKRSTIO SA VODITELJKOM: Filip zamenio Ninu novom ribom! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

UHVAĆEN NA DELU

TENISER RASKRSTIO SA VODITELJKOM: Filip zamenio Ninu novom ribom! (FOTO)

Stars -

Filip Krajinović ima novu devojku s kojom uživa na Crnogorskom primorju! Popularni teniser očigledno više nije u ljubavi s Ninom Radulović, iako to krije kao zmija noge!

foto: PrintScreen

Paparaco Kurira uslikao je juče po podne mladog sportistu na jednoj poznatoj plaži u Tivtu, a pored njega je u kafiću sedela atraktivna brineta. Iako nam se u prvi mah učinilo da je u pitanju voditeljka s kojom je Krajinović već godinu i po dana "u vezi", kada smo malo bolje pogledali - imali smo šta i da vidimo. Teniser je uživao u društvu javnosti nepoznate devojke, a sudeći po zagrljajima i načinu na koji je pričao s njom, između njih definitivno ima nešto više od prijateljstva!

foto: Privatna arhiva

Mladi sportista je sve vreme obigravao oko anonimne brinete i pazio da joj ne zafali piće, da joj nije vruće, a često ju je dodirivao po ruci i šaputao joj nešto. Devojka se Filipu sve vreme smeškala i nije bila ravnodušna na njegovo ponašanje, a nakon višesatnog ispijanja kafe i koktela, par je otišao u vodu.

foto: Privatna arhiva

Podsetimo, javnosti je dosad bila poznata Filipova veza s Ninom Radulović. Atraktivna televizijska voditeljka u romansu sa teniserom uplovila je početkom prošle godine, a Kurir je prvi objavio njihove zajedničke slike po izlasku iz jednog prestoničkog hotela. Nina i Filip su tamo proveli nešto više od sat vremena, a pošto su tada još krili vezu, nisu se grlili ni ljubili.

foto: Printscreen Instagram

Iako je njihova ljubav u više navrata bila na testu i u medijima se spekulisalo da su raskinuli, da Krajinović vara Ninu, njih dvoje uvek su to demantovali. Poslednji put Filipa smo sreli prošle nedelje na svadbi tenisera Dušana Vemića, kada se pojavio bez Nine. Na naše pitanje gde mu je devojka, Filip je nervozno prokomentarisao:

foto: Nebojša Mandić

- Ne znam gde je Nina. Valjda je tu u Beogradu - rekao je on i pobegao na proslavu. Radulovićkini prijatelji često su pričali da voditeljka nije zadovoljna Filipovim ponašanjem prema njoj i da ga je ostavljala nekoliko puta.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić - Jelena Stuparušić/ Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track