ISTOG DANA KADA MI JE MUŽ BIO SAHRANJEN, NJEGOVA PORODICA ME IZBACILA NA ULICU SA DETETOM (3): Stoja je preživela pravu agoniju pre nego što je postala popularna!
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOTNA PRIČA

ISTOG DANA KADA MI JE MUŽ BIO SAHRANJEN, NJEGOVA PORODICA ME IZBACILA NA ULICU SA DETETOM (3): Stoja je preživela pravu agoniju pre nego što je postala popularna!

Stars -

Pevačicu Stoju Novaković život u mladosti nije mazio. Ona se udala kada je imala 16 godina, a sa svega 17 godina postala je majka. Pevačicinu porodičnu sreću je dve godine kasnije prekinula tragedija.

Stoji je umro muž, a nakon što je sahranjen Stojina svekrva je nju i njenog sina, prema pevačicinim rečima, izbacila na ulicu.

"Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede", ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

foto: Damir Dervišagić

Stoja je danas veoma privržena za svog sina jedinca kojeg je i pored svih nedaća uspela da izvede na pravi put. On danas ima svoj dom koji mu je majka obezbedila i uvek može da računa na nju šta god mu treba. Stoja je u redovnom kontaktu sa svojim sinom i njegovom decom, koji su joj najveća radost u ovim godinama. Kako pišu mediji, ona danas radi u psihijatrijskoj bolnici i uzoran je građanin.

"Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti", rekla je pevačica u emisiji "Iz profila".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja