STARLETA NEMA PARA ZA KIRIJU: Ava Karabatić izbačena iz stana koji se nalazi u najstrožem centru Beograda!
Foto: Printscreen

DEKINTIRANA

STARLETA NEMA PARA ZA KIRIJU: Ava Karabatić izbačena iz stana koji se nalazi u najstrožem centru Beograda!

Stars -

Avu Karabatić izbacio je stanodavac na ulicu jer nije platila kiriju za prethodna dva meseca, niti komunalne račune za jul, avgust i septembar, saznaje Kurir.

Hrvatska starleta se preselila u Beograd 2016. godine, odmah posle učešća u rijalitiju „Parovi“, i od tada je živela u samom centru prestonice. Stan od 50 kvadrata iznajmila je u Balkanskoj ulici i plaćala ga je 300 evra mesečno, dok je još dvadesetak hiljada morala da izdvaja za račune. Godinu i po dana Karabatićeva je sve uredno plaćala, ali kako više ne može da zaradi toliko novca, vlasnik nekretnine je rešio da s njom raskine ugovor o izdavanju stana.

foto: Damir Dervišagić

- Avi je mnogo značilo to što stanuje u centru i zato se trudila da zadrži taj stan, iako ju je on koštao skoro 500 evra mesečno. To nije mala suma novca za nju, s obzirom na to da nema stalni posao, ali je uvek uspevala da zaradi pare za kiriju i račune. Međutim, koliko čujem, ona vlasniku stana duguje novac za kiriju za septembar i oktobar i zbog toga nije htela da mu se javi na telefon. Čovek joj je uporno slao poruke, ali Ava je svaki put odgovarala kako trenutno nije u Beogradu, da će mu dati pare čim se vrati i tako ukrug - otkriva naš izvor i dodaje da je stanodavac brzo rešio da da otkaz Karabatićevoj.

foto: Printscreen

- Posumnjao je da nešto nije u redu, pa je otišao do stana i tamo zatekao gomilu neplaćenih računa za prethodna tri meseca. Pobesneo je zbog toga i odmah je Avi poručio da što pre dođe, pokupi svoje stvari i napusti njegov stan. U prvi mah pokušala je da ga ubedi da je ne izbacuje na ulicu, ali je on ostao neumoljiv. U narednih nekoliko dana Ava će morati definitivno da se odseli u neki drugi kraj grada, verovatno u znatno jeftiniji stan - zaključuje naš sagovornik.

Ava Karabatić nije odgovarala na naše pozive tokom jučerašnjeg dana.

foto: Kurir

(Kurir.rs/I. E. /Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track