ČEKIĆEVU VIĐALE KOMŠIJE SA OŽENJENIM! Pevačica raskrinkana, ali sve joj je oprošteno: NEKA SE JE*E SA KIM HOĆE! SKANDAL!
Foto: Dragana Udovičić

srce ne bira

ČEKIĆEVU VIĐALE KOMŠIJE SA OŽENJENIM! Pevačica raskrinkana, ali sve joj je oprošteno: NEKA SE JE*E SA KIM HOĆE! SKANDAL!

Stars -

Andreana Čekić razvela se od supruga i kolege Ivana Miladinovića, pa uplovila u romansu sa oženjenim čovekom. Da je ovo ne tangira, pokazuju i njihove zajedničke slike na pevačicinom Instagramu, a nakon što se zvanična supruga Marka Miloševića oglasila, javile su se i komšije koje su imale najbolji uvid u dešavanja u Andreaninom stanu.

"Viđao sam je mnogo puta, ali joj se nikada nisam javio, niti ona meni, jer se ne poznajemo. Evo, u onoj sivoj zgradi živi Andreana, često je tu. Ali pratim njen rad i volim kako peva", rekao je u prolazu mladić koji se vraćao iz kupovine.

"Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo pre nje", rekla je iskreno jedna komšinica, ali i dodala da je pevačicinog novog izabranika već viđala u kraju.

foto: Printscreen Instagram

"On je onako visok, lep, crn, baš joj priliči. Bio je ovde taj njen novi momak, viđala sam ih zajedno", priznala je komšinica iz pevačicine ulice.

"S kim se ona je*e, njena je stvar. Ona je dobra cica, odlično izgleda i još bolje peva. Viđam je stalno, vozi crni džip, uvek je fina i nasmejana, uljudno se javi. Znam da je radila mnoge plastične operacije, ali se to na njoj ništa ne vidi. Ima silikone, radila je nos, usne, ali sve sa merom i ukusom. Nije kao neke druge. Andreana je lepa i šarmantna, dobra je devojka. Šta ima ko o njoj loše da kaže", ispričao je njen komšija i kolega muzičar.

Sa druge strane, supruga Marka Miloševića, Marina, još je zakonita žena Andreaninog sadašnjeg dečka i ona ne namerava da se razvede, pa će Andreana morati da se zadovolji ulogom ljubavnice.

"Nikada se neću razvesti", kratko je izjavila Miloševićeva.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Kurir.rs, Alo / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track