IMA 30 GODINA, TRENIRA KAO ZMAJ, A GOVORE JOJ DA JE OPERISANA I VEŠTAČKA: Katarina Živković dala savet HEJTERIMA koji će im zauvek zapušiti USTA! (FOTO)
Foto: Printsceen/Instagram

NIKO JOJ NIŠTA NE MOŽE

IMA 30 GODINA, TRENIRA KAO ZMAJ, A GOVORE JOJ DA JE OPERISANA I VEŠTAČKA: Katarina Živković dala savet HEJTERIMA koji će im zauvek zapušiti USTA! (FOTO)

Stars -

Katarina Živković obratila se "hejterima" i napisala poruku koja je mnoge ostavila bez teksta.

Pevačica je pozirala u teretani i otkrila da joj povremeno stižu komentari kako ne izgleda prirodno.

foto: Printscreen/Premijera

"Drage moje dame, ovo je samo delić mog treninga. Iako se radi o jednoj manjini sa Instagrama kojoj je iz samo njima znanog razloga mnogo lakše da mi u DM ili ispod mojih fotografija ostavljaju komentare poput: "Plastična, operisana, veštačka, 'vaka i 'naka, vidite ovako: Treniniram kao zmaj, trudim se da maksimalno korigujem ishranu i okružena sam ljudima koje želim uz sebe", počela je Katarina i nastavila:

"Sve je to jako teško i naporno. Ponosna sam na sebe jer sam u rekordnom roku sredila svoj fizički izgled i dovela ga do perfekcije, uz neredovno spavanje, putovanja i posao kojim se bavim još je teže. Umesto što trošite svoje vreme pokušavajući da me uvredite, bolje da se posvetite treningu i mentalnog higijeni. Da ste iole pametniji pitali biste me za savet, ali pošto niste, dajem vam ga besplatno."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja