ŽIVOT MI JE BIO U OPASNOSTI! Jelena Karleuša po prvi put o bosanskom fudbaleru! Bez dlake na jeziku tvrdi: Ognjen Vranješ mi je napravio PAKAO OD ŽIVOTA!
Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

PROGOVORILA

ŽIVOT MI JE BIO U OPASNOSTI! Jelena Karleuša po prvi put o bosanskom fudbaleru! Bez dlake na jeziku tvrdi: Ognjen Vranješ mi je napravio PAKAO OD ŽIVOTA!

Stars -

Jelena Karleuša po prvi put javno je progovorila o Ognjenu Vranješu, optuživši ga za sve loše što joj se dogodilo od početka ove godine. Kako kaže, on joj je napravio "pakao od života", zbog njega joj je život bio u opasnosti a brak sa Duškom Tošićem na klimavim nogama.

Sa druge strane, pevačici je laknulo pošto se konačno pomirila sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Njih dve su prošle nedelje povukle tužbe za međusobne uvrede iz 2017. godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

"Pokušaj medijacije između Cece i mene je uspeo. Ljudski smo se pomirile", istakla je JK.

"Vranješ je zaslužan za sav pakao i haos koji mi se dešavao od početka ove godine. Zbog svega što je izašlo u javnost meni je život bio u opasnosti. Ugrožena mi je bila i porodica. Taj čovek mi je učinio toliko zla i onda me je još i tužio! Ali tako to ide u Srbiji", prokomentarisala je ona za Ekskluzivno, koja se u istom tom periodu suočila i sa smrću majke Divne.

"Poslednji momenti života moje majke prošli su u velikom stresu i brigama za mene. Medijima to ne mogu da oprostim! Ne želim da se svetim, ali bih volela da svi koji su učestvovali u tom linču dobiju ono što zaslužuju. Tako će i biti, jer karma je ku*ka", poručila je ona.

foto: Printscreen/Instagram

Pevačica se osvrnula i na ročište koje je imala prošle nedelje sa Vranješom u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Fudbaler, koji trenutno igra za grčki AEK, tužio je pevačicu zbog pretnji ubistvom koje mu je JK uputila u svom otvorenom pismu na Fejsbuku.

"Nisam se pojavila na tom ročištu. Nije ni bilo potrebe jer sam svoj iskaz u vezi s tim slučajem već dala", izjavila je ona.

Inače, "Mala od skandala" nedavno se javno izvinila svom suprugu Dušku Tošiću zbog svega što je istrpeo zbog njene afere sa bosanskim fudbalerom.

"Divim se Dušku, ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba učiti. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima", poručila je ona putem društvene mreže Instagram.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja