EVO KO JE NOVA RADANOVIĆEVA DEVOJKA! Sloba u vezi sa udatom ženom!? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

KURIR OTKRIVA

EVO KO JE NOVA RADANOVIĆEVA DEVOJKA! Sloba u vezi sa udatom ženom!? (FOTO)

Stars -

Pevač je poslednja tri i po meseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvek u braku

Slobodan Radanović kao zmija noge krije devojku Jelenu Đuričanin, s kojom je poslednjih tri i po meseca u vezi, a razlog za to je, kako saznajemo, njen muž.

Pevač na sve načine pokušava da zaštiti izabranicu od medija, još uvek zvaničnog supruga, ali i svoje bivše žene Kristine Kije Kockar, koja je napravila incident u njegovom stanu kada se uverila da je srećan u novoj vezi.

Ima dete

Slobina izabranica, kako saznajemo, ima dete i rastavljena je od muža, ali sudski još uvek nije razvedena.

- Sloba je uplovio u vezu s Jelenom, koja mu se dopala na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali on tada nije znao da je u pitanju udata žena. Razmenili su brojeve i počeli da se intenzivno dopisuju. Već na prvom sastanku su proradile emocije i odlučili su da započnu vezu. Dogovorili su se da se kriju od medija jer Jeleni nikako ne odgovara da se pojavljuje u medijima zbog još uvek zvaničnog bračnog statusa. Sloba joj je obećao da je neće eksponirati, da će, i ako ih neko otkrije, govoriti da su prijatelji i da ne brine - kaže naš izvor.

Pevač se s izabranicom pre dve večeri pojavio na predstavi Dragana Marinkovića Mace, kad ih je uslikao paparaco. Da bi izbegla da joj se slika pojavi u novinama, ona je pokušala da pobegne, i to držeći ruku preko lica, ali nije uspela.

Pozvali smo pevača, koji je, baš kao što je rekao naš izvor, izjavio da mu je Jelena prijateljica.

- To je Jelena, moja drugarica. Bliski smo jako, ali nismo u emotivnoj vezi. Muža nema, razvedena je. A i bivši muž joj je normalan lik skroz. Poznajem ga. Nema nikakve senzacije. Sigurno ne bih vodio udatu ženu s kojom se navodno tajno viđam na javno mesto - rekao je Sloba.

Uvek bila uz njega

On se potom oglasio i na Instagramu.

- Jelena Đuričanin i ja smo vrlo bliski i to je osoba koja je u teškim trenucima bila tu za mene. Mislim da je prelepa i predobra, ali nismo u emotivnoj vezi. Poznajem njenog bivšeg muža i čestit je čovek, a ne kriminalac - napisao je Sloba.

foto: Instagram screenshot

Pozvali smo i Kiju Kockar.

- To me ne zanima. U obavezama sam i s porodicom - poručila je Kockareva.

Pratnja

DOVEO JE KOD PRIJATELJA NA ŽURKU

Slobodan Radanović se s novom devojkom prvi put pojavio na rođendanu kod kralja nafte Dragoslava Ilića u avgustu. Kada su videli da ima novinara, da bi zavarali trag, pevač je sam ušao u restoran, a nekoliko trenutaka kasnije stigla je i Jelena. Sedeli su za istim stolom, ali su se trudili da ne razmenjuju nežnosti. Paparaco Kurira ih je tada uslikao, a Sloba je i tada tvrdio da su njih dvoje samo prijatelji. Zajedno su oko dva sata posle ponoći napustili žurku.

Slobin komšiluk NOVA DEVOJKA JE LEPŠA OD KIJE

foto: Sonja Spasić

Slobodan Radanović omiljeni je komšija na Novom Beogradu. Jedna od komšinica je, još kada ga je bivša žena Kija nožem napala u njegovom stanu, otkrila detalje o njegovoj novoj devojci.

- Vrlo je zgodna i lepša od Kije. Mislim da je voli više od Kije. Fina je i kulturna - rekla je komšinica.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja