Najnovije vesti

PRODAO GRAND ZA 15 MILIONA  €,  PA ŠOKIRAO IZJAVOM O PENZIJI: Saša kuka za 5.000 dinara koje je izgubio, a sam je KRIV
Foto: Dragana Udovičić

Penzioner

PRODAO GRAND ZA 15 MILIONA €, PA ŠOKIRAO IZJAVOM O PENZIJI: Saša kuka za 5.000 dinara koje je izgubio, a sam je KRIV

Stars

Saša Popović, koji je od prodaje Granda zaradio zajedno sa Brenom 15 miliona evra evra, nedavno je i zvanično postao penzioner, a sada je prvi put o tome progovorio pred kamerama.

"Penzioner sam i time se dičim i pomalo na svoga ćaleta ličim. Primam platu i penziju svoju. Živim, brale, kao bubreg u loju!" izrecitovao je Saša pesmicu koju je sam smislio.

"Nemam pojma kolika mi je penzija. Tek sam od 1. novembra penzioner. Nisam još uvek dobio rešenje, tako da ću to verovatno da dobijem 1. decembra", dodao je Popović.

"Imaću malu penziju. Ne znam da li može da se živi od toga, ali to moram da pitam ljude koji se javljaju i kažu da imaju penziju od 14.000 do 30.000 dinara. Ne znam kako ljudi žive", istakao je Saša.

"Sad su svi dobili povišicu od 5.000 dinara. Ja sam za to zakasnio za jedan mesec. Da sam otišao u penziju 1. oktobra, a mogao sam od aprila još kad sam napunio 65 godina, dobio bih i ja tih dodatnih 5.000. Nije važno kolika će da bude penzija nego koliko dugo ću da je primam", dodao je direktor Granda za Ekskluziv. 

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...