Najnovije vesti

NIKAD NE BISTE POGODILI KOG MUŠKARCA ŽELI DA POLJUBI NATAŠA BEKVALAC!
Foto: Damir Dervišagić

NIKAD NE BISTE POGODILI KOG MUŠKARCA ŽELI DA POLJUBI NATAŠA BEKVALAC!

Stars

Veliki spektakl, zahtevne koreografije, specijalni kostimi i nove pesme koje će svojim fanovima predstaviti u narednom periodu, samo su neka od mnogobrojnih iznenađenja koje Nataša Bekvalac priprema za koncert kojim će obeležiti dve decenije uspešne karijere.

Razgovarali smo sa “malom plavom” kako bismo iz prve ruke saznali kako teku pripreme, a usput nam jeotkrila i još po nešto zanimljivo.

Počele su probe za Arenu i već mnogi komentarišu da pripremaš spektakl o kom će pričati ceo region. Kako si zadovoljna i da li možeš da nam otkriješ neke detalje?

Već nekoliko meseci velika ekipa mojih saradnika i ja pripremamo “S.O.S. za ljubav” šou. Publika u Areni čuće hitove u potpuno novim aranžmanima, najbolji muzičari i producenti uveliko rade na tome. Koreografi i igrači već su pri kraju, bina se pravi, a mi radimo na prelepim i veoma emotivnim artwork-ovima. Naši najbolji dizajneri i kreatori zaduženi su za kostime za mene, igrače i muzičare.

Na Instagramu vidimo da svakog dana vežbaš kako bi bila u top formi za koncert. Da li to znači da ćemo te videti i u nekim akrobacijama?

Koncert je veoma zahtevan ne samo za moju dušu i srce, već i za telo. Publika će sem dobre muzike moći da vidi i celokupni show, a igranje i pevanje zahteva ozbiljne fizičke pripreme. Oprobaću se u stvarima od kojih sam oduvek bežala. Taj 14. februar je za mene, sem koncerta i proslave 20. godina karijere, ujedno i susret sa najvećim strahovima.

Osim koncerta, na čemu još radiš i šta to novo možemo da očekujemo od tebe?

Radim na novim pesmama i nadam se da ću do koncerta publici predstaviti još jednu ili dve pesme.

Bliži nam se kraj godine koja je bila izuzetno uspešna za tebe. Po čemu ćeš je pamtiti?

2019. godina je bila prelepa. Pamtiću je po slobodi, ljubavi i istini u kojoj živim, prelepim pesmama, ali i po tome što sam napokon ostavila svoj jedini porok cigarete i počela da koristim glo. Moram da priznam da sam baš na nekom predivnom talasu u kom uživam.

Da možeš da biraš, kog poznatog muškarca bi poljubila u ponoć za Novu godinu?

Definitivno bi to bio Adrien Brody.

Sigurno smo da poznati “Pijanista” ne bi ostao imun da šarm prelepe Novosađanke koja bi mu u svom stilu samo poručila “Dođi mami”.

(Izvor Instagram @bekvalceva / Foto:Damir Dervišagić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...